- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini PC
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanszika1
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem hozzáértőktől.
AMD Phenom II X4 955 típusú procimon a gyári hűtés hangja majdnem olyan hangos, mint egy Boeing turbinája. ("Alap" használaton is, HD filmek, játék közben meg konkrétan nem hallom a saját hangom tőle...) Most értem el azt a pontot, amikor végleg megelégeltem és elhatároztam, hogy befektetek egy új coolerbe, de nem igazán vagyok már tájékozott a piacon és sajnos nem tudom melyik típus a legjobb ár/arány értékű jelenleg. Esetleg pár ötlet tapasztaltaktól, profiktól?
Van mellette egy VGA Sapphire HD6770 vga, egy LC Power 420H táp és egy Samsung 500 GB sata hdd, szerintetek érdemes lenne további ventikkel ellátni a konfigot?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest