Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N
senior tag
Multit kipróbálta még valaki? Egy sráccal játszottam tegnap. Poénból hoztam 4 atlast ő meg Awesome-Kintaro-Jenner-Quickdraw kombóval kiállt ellenem. Mondom akkor nem használok fegyvereket, a vége vicces volt nem sokon múlott

Az animációk nagyon jók lettek például mikory egy Atlas beletapos egy fekvő mech arcába.

-
válasz
bolondember
üzenetére
Én is csak az "alap" (nem zárt béta-jogosult) támogatást vettem meg, és sajnos nekem is Deja Vu érzésem van.
A Mechwarrior Online esetében Elit Alapító voltam, ott is ígértek fűt-fát, aztán a nagy csúszások után évekkel raktak bele mindent, amit eredetileg 2012-ben kellett volna.
Tényleg, lehet feltámasztom az MMOHHQ-t, vagy csinálok egy Battletech blog-ot.

-
duvi
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
A Harebrained nem egy frissen alakult csapat. Bizonyítottak már a piacon (pl. Shadowrun játékokkal). Pénz, tudás, támogatás is van mögöttük. Nem hiszem, hogy bebukna ez a projekt. Már csak azért is, mert én is támogattam

-
válasz
bolondember
üzenetére
Ne fesd az ördögöt a falra...

-
válasz
bolondember
üzenetére
Oh, valamiért azt hittem, hogy a mostani ígéretről van szó, nem ütötte ki a szememet a 2017-es év...

-
válasz
bolondember
üzenetére
Az update-ben ennyit írnak:
...all indications are that Paradox & HBS will release BATTLETECH in early 2018.
Honnan veszed a májust?

-
pomorski
őstag
Jobb később, mint soha!
-
Ha egy játék megjelenése csúszást szenved, mindig az a kötelező mantra, hogy hát minőségi terméket akarnak kiadni, ezért kénytelenek elcsúsztatni a megjelenést.

Persze, megértem, de már a béta megjelenésekor lehetett sejteni, hogy nem fog ez idén kijönni. Túlvállalták magukat, ennyi. Ezzel együtt nem tartom szép húzásnak, hogy egy béta update végére biggyesztik oda, hogy hát ugyan 2017-re ígértük, de inkább lesz ebből 2018 eleje...
-
duvi
nagyúr
Egyrészt sajnálom a csúszást, mert nagyon várom a megjelenést. Másrészt inkább dolgozzanak még rajta, hogy bugmentesen kerüljön kiadásra és a lehető legjobb játékélményt nyújtsa! Ha már ennyi évet kellett várnunk egy újabb Battletech játékra, akkor az legyen méltó a BT Univerzumra

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest