- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
Szerintem nem kéne ennyire leírni a játékot akinek nem tetszik az ne játsszon vele nem kell a cikkhez sem írni mert már unalmas ez a sok sírás.
az átlag ember 3 évente fejleszti kis gépét, én is fél éve fejlesztettem és 70K-ból sikerült összehoznom. Mikor kijött a demó akkor rendesen megörültem, hogy Na legmagasabb grafikán is elmegy fix 35-40fps felett tuning nélkül és rendesen kellemes a képernyőre nézni?!
ráadásul én multiplayert szeretem játszani ahoz is ugye ott volt a demó megtetszett és máris eldöntöttem megveszem (főleg, hogy 9K-ért kaptam 2db játékot abből a BC2-t sikerült elpasszolnom és 4.5K-ért bőven nem rossz játék)
az átlag embert nem az érdekli, hogy most húúú ez DX 14324234-es játék, hanem hogy szép-> elfut a gépén -> és mégis teljesen más mint egy CoD.
az meg szerintem +pont hogy legalább késve is de megcsinálják amit ígértek, mert sok helyen ez már kimarad
az meg, hogy ki mit mond... nézd a TV-t vagy esetleg a politikát (ebbe nem akarok belemenni de...) azok mennyi mindent mondanak és mi lesz belőle... még az iskolában a tanár is azt ígéri ez meg az lesz azt mégsem... ma már nem kell hinni ennek csak amit látsz a saját szemeddel
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest