- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Galaxy Tab A11 néven érkezik a Galaxy Tab A9 utódja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
Szerintem nem kéne ennyire leírni a játékot akinek nem tetszik az ne játsszon vele nem kell a cikkhez sem írni mert már unalmas ez a sok sírás.
az átlag ember 3 évente fejleszti kis gépét, én is fél éve fejlesztettem és 70K-ból sikerült összehoznom. Mikor kijött a demó akkor rendesen megörültem, hogy Na legmagasabb grafikán is elmegy fix 35-40fps felett tuning nélkül és rendesen kellemes a képernyőre nézni?!
ráadásul én multiplayert szeretem játszani ahoz is ugye ott volt a demó megtetszett és máris eldöntöttem megveszem (főleg, hogy 9K-ért kaptam 2db játékot abből a BC2-t sikerült elpasszolnom és 4.5K-ért bőven nem rossz játék)
az átlag embert nem az érdekli, hogy most húúú ez DX 14324234-es játék, hanem hogy szép-> elfut a gépén -> és mégis teljesen más mint egy CoD.
az meg szerintem +pont hogy legalább késve is de megcsinálják amit ígértek, mert sok helyen ez már kimarad
az meg, hogy ki mit mond... nézd a TV-t vagy esetleg a politikát (ebbe nem akarok belemenni de...) azok mennyi mindent mondanak és mi lesz belőle... még az iskolában a tanár is azt ígéri ez meg az lesz azt mégsem... ma már nem kell hinni ennek csak amit látsz a saját szemeddel
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5520 / i7-1185G7 /16gb ram / 512gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest