Új hozzászólás Aktív témák
-
agressiv
addikt
Sokkal nem gyorsabb, legfeljebb a buldózernél, de annál még egy "p4" is gyorsabb c2c....
de ez játékokban nem realizálódik
Épp ez realizálódik, mivel a játéknak nem nagyon van szüksége AES kódolásra és egyéb baromságokra, csak nyers erőből simán marad a mezőnyben.
Csak hogy tisztázzuk a melóm miatt alkalmam volt kipróbálni minden szart és jól tudom, hogy mi mire képes... Ha csak netes tesztekből táplálkozol, akkor az a szomorú hírem van, hogy nem a valóságot kapod vissza, amíg egy nem megfelelő eredmény kedvezőtlen az eladásokra és valaki pénzt veszíthet rajta.. Ez is tapasztalat..
számítási teljesitményben is gyengébb az ivyktől de még a sandyktól is
Tény, de nem jóval... Ha valaki egy buldózerrel is tud játszani fullon, akkor a 920-on mindennel, bárhogy.
-
agressiv
addikt
de gyanítom, hogy nem optimalizálnak eleget, mivel gondolom nincs rá igény
Ez úgy működik, hogy aki csócsó az igényelné, mert nincs pénza drága hardverre, aki meg meg tudja venni a drága kártyát, na az nem igényli, mert "nehogymár a olcsón is jól menjen, akkor minek vettem ilyet."
Olvasgatom itt ott hogy tápok füstölnek el crysis 3 alatt. A furmark ideje lejárt.
Persze, mert a furmark a VGA-t megdolgoztatja, de a processzort nem. Úgy kell tesztelni, hogy a furmark-nak csak egy procimagot engedsz, az elég a fánk pörgetéséhez a maradékra pedig ráengedsz valami frankó FPU tesztet... Na akkor dolgozik a táp, de van egy olyan érzésem, hogy ilyet csak én szoktam csinálni.
-
agressiv
addikt
Végre valami értelmes érvelés, ritkán látni ilyet itt... nagy respekt.
A tesztek is bizonyítják, hogy a GCN jól dolgozik, ha matekozni kell teljesen érthető a szimpátiád ezek után, de úgy tűnik, hogy nem is játszol vele.
nem rossz proci az i7 920 de már nem mai csirke, csodát nem kell várni tőle, 4 ghz ide vagy oda,
Nyers számítási teljesítményben (4GHz-en), ha nem vesszük figyelembe az újabb utasításkészletek által gyorsabb megoldásokat az a nem mai csirke processzor erősebb, mint a legújabb ájvi meg isten tudja milyen briddzsből a felsőközépkategória...
csak mondom ott vram limit probléma is lesz szerintem
Na ebben legalább van valami, de a 460 gyengjéje még a pixel számolás, ami valószínüleg a gyenge eredményt okozza. De várjuk meg az új drivert.
-
agressiv
addikt
Kapcsold ki a HT-t, nekem is pont ugyanilyen konfigom volt és voltak gondok a HT-vel játékokban. A COD 4 konkrétan a régi AMD gépemen jobban ment, mint a 4GHz-es 920-on, de a HT kikapcsolásával életre kelt, bár a mai játékoknál elvileg ez nem lenne probléma.
Mellesleg a 460SLI-nek az 1GB ram a gyengéje, ezért adtam el annó, mert mindíg belefutottam. Ha nem, akkor meg olyan alacsony volt a graf, hogy egy is elég volt.
SAdamm
nekem szimpatikusabb az AMD
Valami indoklás nem ártana, mert ez így eléggé semmit sem jelent...
-
agressiv
addikt
Egyszer látnék a neten életszagú AA nélküli tesztet... Ha nem megy úgy is azt kapcsoljuk ki előszőr..
Új hozzászólás Aktív témák
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Battlefield 2042
- Kutya topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest