Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe.36
addikt
Én már nagyon várom

-
Gude
senior tag
Így járnak akik csak feléből olvassák a cikkeket
Én is beugrottam 
-
Ari18
őstag
És pc-re miért nincs béta?

-
heady91
tag
válasz
Necroman_Mk2
üzenetére
Hidd el, lehet hogy nem tudsz 1 tizedmásodperc alatt fejest lőni joy-al (már aki), azért itt is nagyon élvezetes.
-
Necroman_Mk2
őstag
Ez a játék PC-n lesz az igazi. Lesz ott is bétateszt, ne izguljon senki

-
Jaa, hogy x360.....
-
Silenzio
addikt
Ez így fasza, de a cikkben azért kiemelhetted volna, hogy konzolos bétáról van szó, mert én egyből ugrottam (volna), aztán koppantam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én is beugrottam 

mert hirtelen már regelni akartam volna én is