Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• CPU001

csendes tag

válasz nofi #3 üzenetére

Szerintem ott hogy a Crysis védjegye játékstílustól függetlenül hogy az összes next-gen cuccnál előbb tart. Nekik ez presztízs hogy az övék a legszebb, ők használják a legújabb technológiát és minden téren minimum 5 évvel minden előtt járnak. A gépigény szerintem nem lesz nagyobb az 1 nél csak az ajánlottnál valószínű hogy meg fogunk ijedni de csak a DX11 miatt (lásd DiRT 2). Szóval az 1 nél még optimalizálás a kanyarba itt meg gőzerővel minden platformon úgyhogy egy felső közép kategóriás gépen sima ügy lesz. Csak lesz majd az ajánlott Ati 5000 meg Core i7. De ennek a felén simán elfog menni. Szerintem. De mindenképpen inkább a legszebb legyen mint agyonbutított, mert ez az a kategória ahol én személy szerint elnézem nekik a nagy vasat. Amm meg kijön konzolra is szóval ha arra képesek lesznek lebutítani akkor a minimum biztos nem lesz nagy. De az ajánlott. Na az igen. Ott kibukik ki a legény a gáton :D

Új hozzászólás Aktív témák