- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- E-book olvasók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
nzozz
aktív tag
Ha már ilyen szép választ adtál, akkor neked pedig mondanám, hogy Te olvastad a bevezető cikket? "A Crytek a GDC 2013-on bemutatott egy négy perces demonstrációt, amelyben azt láthatjuk, hogy mit képesek kihozni más fejlesztők a CryEngine 3-ból." Én erre reagálva írtam a hozzászólásomat, amiben magáról a motorról egy szó nem volt. Mellesleg a trailereket, bemutatókat, stb. legtöbbször gyönyörűen megcsinálják, aztán a valódi játékban gyakran nem hozza azt a szintet...
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
callmeakos #41 üzenetére
Na én ettől ájultam el, bármennynire techdemó is, meg editelt valami.
-
callmeakos
veterán
A CryEngine3 az egyik legjobb grafikai motor a jelenlegi piacon, ezt be is bizonyította a Crysis 3. Viszont a Cryteknek meg kell válogatnia, kinek adják a motorok licensz jogait, mert pl. a City Interactive megmutatta, hogy fakezűek kezében ez a motor is úgy néz ki mint egy több éves játék.... Inkább maradt volna only Crytek.....
Mert bevallom, én sem ájultam el ettől a videótól, az előző demonstrációtól viszont igen, de azt Yerliék csinálták. Látszik is. -
DrTroglodyte
tag
A probléma az, hogy azt hiszed, ide felnőttek kommentelnek.
A népek nagy részének a "szép" grafika "valósághűt" jelent. Nézzen minden úgy ki, mint a valóságban, ne kelljen elvonatkoztatni semmitől, könnyen emészthető, műanyag dolog legyen, a lehető legkevesebbet követelje a befogadótól, művészeti értéke közelítsen a nullához.De azért még nincs veszve minden, szerencsére vannak olyan értelmes emberek, mint Kellee Santiago.
Nagyon tanulságos, és kábé minden egyes szavával egyetértek:
http://www.gametrailers.com/videos/dths64/indieverse-not-the-same-old-story-for-indies -
Taposo
aktív tag
Hát tényleg látszik hogy áttérnek free to play-re, ez igy kevés főleg a minőségi oldaláról nézve
-
BiP
nagyúr
Ez teljesen igaz. Nagyon változott a világ. Rengeteg inger éri a mai gyerekeket (és felnőtteket is). Alapból felgyorsult a világ, meg a mi gyerekkorunkban (főleg a mai 40-es korosztálynak) meg a szocializmusban még az adott korhoz képest is kevesebb ingerrel bombázták. Tényleg totál más. Olyan, mintha egy kisfalusi/metropolisz-beli létet akarnánk hasoníltgatni.
Én bevallom, így felnőtt fejjel azt mondom, örülök neki, hogy nem most vagyok gyerek.
Tök jó, hogy luxus van, meg minden elérhető, de valahogy akkoriban sokkal-sokkal egyszerűbb volt minden, egy gyerek agya könnyebben befogadta, mint a mostani dolgokat. Volt idő gyereknek lenni.
És hogy a nosztalgiából visszakanyarodjak az eredeti témához. Az akkori videójátékokhoz több vizuális fantáziára volt szükség, ezért lehetett az, hogy jobban megéltük, mint a mai játékokat, ahol "készen kapunk" mindent. Csak menni kell. És persze nagyon élvezetes, kikapcsol, csak mást mozgat meg, mint a régi, egyszerűbb játékok. -
Kanczy
veterán
-
BiP
nagyúr
Hiába van benne igazság, de azért ne felejtsük el azt a tényt, hogy azóta felnőttünk.
Egy mai kisgyerek ugyanúgy elvan 2 fakockával, mint a mi gyerekkorunkban.
Meg amíg a mi időnkben az a pár vonalka volt a maximum, amit ki lehetett hozni egy számítógépes játékból, abból kellett építkeznie a fantáziánknak. Ma már magasabb a léc vizuálisan. Tudjuk, hogy meg lehet csinálni, emiatt "el is várja" a szemünk, a tudatalattink. Ne legyen illúziónk: amikor már a színes Mario volt az aktualitás, mi is furán néztünk a Pong-ra, hogy de gagyi.
Szóval a világ sokat változott, de az emberi természet nem sokat. Vágyunk a jó játékmenetre, az izgalmas játékokra, de közben a szemünk a vizuális ingereket akarja. És egyre magasabb a léc.
Ha valaki jó játékmenetes, egyszerűbb grafikát szeretne, ma is megteheti, csak nem az AAA játékok között kell keresni, hanem az indie, flash játékok között. -
Kanczy
veterán
Bőven volt azért ezek között gagyi. Mondjuk nem tudom, miért számítottam C3 szintű grafikára.
-
derive
senior tag
Hát elég vegyes, az elején picit megijedtem, hogy csak egy felturbózott wowot kapunk (BRBre minek a CE3?)
De ha az az után jövők elkezdenek szállingózni, eljő az idő egy kraftosabb asztali gépre...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hol a Sniper 2?
-
Steve1207
veterán
Tényleg fejlődés, de ahhoz képest, amit eddig letettek az asztalra ez a videó édeskevés. A régi játékokban pont ez volt a jó, hogy tényleg használtad a képzelőerőd, nem vonta el a figyelmed a grafika és tényleg a játékra összpontosítottál, amit épp meg kell valósítani. Manapság pont ezeken bambulok el és szerintem sokan mások is. Igazából már a grafika hatása miatt szidjuk a játékokat játékélményre is nagyrészt (még ha az jó is lenne). Persze ez nem minden esetben alkalmazható nézőpont.
-
ch003067
addikt
Ha már felraknak YT-re egy ilyen videót, akkor nem értem mirért nem lehet 1080p-be kirakni a videót.... Mert ez így semmit nem ér......
-
Valentino K.
senior tag
Nem akarok trollkodni, de ezek nem valami nagy durranások. Értem én hogy még fejlesztés alatt állnak, de akkor is...
Kéretik egy normális 2. világháborús fps-t csinálni, ahol lehetőleg nem 2 ember csap össze, s ha már álmodozunk, akkor legyen valósághű a fizika és a tárgyak\testek roncsolódása!
Köszi -
Ed3r_X_
nagyúr
Ilyen-olyan, azért a Crysis 3 bőven szebb, kicsit kimosott érzetem volt 1-2 részt látva.
-
Chapel
addikt
Nem tudom erre gondolsz -e esetleg, de szép el kell ismerni! Egyetlen fájó hátránya ennek a motornak, az a fizika szinte teljes hiánya. Vagy csak előszeretettel nem használják a készítők?
-
BiP
nagyúr
Valóban nem sok extra látszik ebben a 720-as youtube videóban.
Viszont az valóban örvendetes, hogy elég sokan licenszelik a motort, sokféle világ építésére alkalmas, eltérő játékstílusokra is. A végeredmény, a játék minősége meg majd kiderül.Én még mindig egy olyan játékot szeretnék (de elég lenne egy interaktív techdemo is), amilyen környezetet valami korábbi Cryengine videóban mutogattak. Fenyőerdő, kőhíd, vízesés, patak.
A konkrét videót most nem találom, de ebben mintha hasonló erdő lenne. -
S.J.M.
senior tag
Az első teszt videón az a GT jel elég viccesen takarja ki a [BIGREDBUTT]ON-ból az ON-t.
-
gianni85
veterán
A golfos játékot leszámítva mindegyikben több fantáziát látok mint a krízis 3-ban. A Warhorse meg kifejezetten tetszik
-
törölt tag
A grafika szépen fejlődik de ez még mindig kevés ahhoz, hogy egy játék jó is legyen.
-
waithEard
őstag
Nem igazán értem ezeket a videókat... mégis, mi a bánatos sz*rt lehet ebből kivenni? Ilyen minőségű moziból semmilyen következtetést nem lehet levonni.... úgy néz ki némelyik, mint 6-7 évvel ezelőtti cuccok.
-
csiby1
csendes tag
Uraim! Szánalmas! Anno C64-en kezdtem több ismerősömmel gammázni. Akkoriban kockák rohangáltak fel-alá a képernyőn de mi ordítottunk izgalmunkban, hogy mekkora game!!! Mai játékoknak olyan graf van, hogy kifolyik a szemünk, oszt fikázzák sokan. Anno nekünk még a képzelőerőnket is kellett használni, hogy elhiggyük, hogy a az egyik kocka a repülő a másik kocka meg a tank pl. A mai játékosok mindent készen kapnak oszt sírnak!!! Én már az 5-6 évvel ezelőtti gammáktól is elhűlök.
-
danikollar
őstag
Szerintem már az is meglepő, hogy ennyien liszencelték, a CryEngine 2-t nem sokan használták.
-
Chapel
addikt
Azért ne essünk túlzásokba, nem olyan gáz ez, meg nem is 3 éves szint, legalábbis a textúrák biztosan nem, ahogy a fények sem.
Szerintem egy MMO-nak tökéletes, mert ez a motor nagyon jó a mesebeli, túlszaturált látványvilágban.Star Citizen pedig iszonyatosan várós, csak remélni tudom, hogy meg lesz amit ígérnek....(jó tudjuk, soha nem igaz amit ígérnek, kisebb nagyobb mértékben,de ha csak kb olyan lesz már jó)
-
Bull1
aktív tag
válasz
antikomcsi #3 üzenetére
Crysis != Cryengine. Ahogy az UT3/GOW != Unreal engine.
-
Put2
tag
válasz
antikomcsi #3 üzenetére
Én is vártam a durranást.. És ugyan azon a véleményen vagyok mint te.. Kb 3 évvel ezelőtti grafikai szint..
Amit itt prezentáltak..
-
D4M13N
aktív tag
A Star Citizen-t úgy várom mint a messiást.Hiánypótló lesz az biztos
-
TaS1kaaa
tag
Grafikai bemutató és Youtube 720p ... Genius!
-
AS
félisten
Legtöbb MMO és azoknak ez a Graf bőven elég.
-
antikomcsi
veterán
Lehet a monitoromban van a hiba, de ezek meg sem közelítik a Crysis-t, elég átlagosnak, vagy alattinak néznek ki így 720p-n.
-
nzozz
aktív tag
Hát ha csak ennyit lehet kihozni belőle, az nem nagy durranás...
-
Psych0
őstag
Elég vegyesnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest