Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
Ezt a formát már feltalálta a Logitech bő 8 éve a G9 formájában, na persze a szenzor fejlődött, de 2009-ben kb 22 ezerért vettem a mai napig használt egeret.
Ennek tükrében ha minőségben tudja hozni ezt a szintet aktív játék mellett akkor lófing a 25 fölötti árcédula.
"in medias res"
-
F34R
nagyúr
Ez minden csak nem a ragcsalok csucsa, a Corsair mar regebben is elkovette ezt a formai csodat.
Lehet "gamer" ha valaki nem tud veluk jatszani. -
nyunyu
félisten
Regebben mintha lett volna olyan kulonbseg, hogy a Logitechnek szallitott szenzoroknak kettovel kevesebb labuk volt, mint az altalanos celu, barki altal megvasarolhatoaknak.
Tehat nem csereszabatos a ket szenzor.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
kpal
nagyúr
Ha 30E felé menne árban akkor az már túlzó lenne.
#25) Tazsam01: 502-est nem adnám érte ,hiába ez újabb.
[ Szerkesztve ]
-
rudi
nagyúr
Ezt senki nem tudhassa. Annyi biztos, hogy a G502 (és G303) szenzorát együtt fejlesztette a Pixart és a Logitech, és eleinte Logitech exkluzív volt PMW3366 néven. Most ezt a szenzort valami szinten mások is beépíthetik PMW3366x néven. Azt nem tudni, hogy az x utótagos modellben benne van-e minden, amit a Logitech féle nem x-es PMW3366 tudott.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Tazsam01
tag
Ha jól értem akkor a szenzor teljesen ugyanaz mint a g502-ben?
-
nubreed
veterán
Örülök neki, hogy közben a cikkben is javítva lett az RAM -os elírás. Aszem itt többen a kardjukba dőltek volna ha komolyan veszik, hogy a Corsair nem kínál többé ramokat.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
jimmy399
senior tag
Balkezeseknek meg fogadok még drágább ha egyáltalán kínál balkezes verziót belőle...
[ Szerkesztve ]
--- N/A ---
-
Dr. Akula
félisten
Madzag nélkül jó is lehetne.
-
törölt tag
A headshot gombot melyik cég tálalta ki? Mert hat éve látom, mindenhol ugyanazzal a logóval.
-
rolkaDb
aktív tag
Kifejezetten nem tetszik a dizájn, de aki céleszköz ként használja még is megfelelő lesz, ahogy a cikk írója is említi, kihagyhatták volna belőle a bonyolult SW-t és a felesleges minden színben pompázó beállításokat, azt a pénzt a fejlesztésbe is beleölhették volna.
-
törölt tag
Formára és méretre nagyon okésnak néz ki fingertip gripre. A piros gomb szúrja a szemem mondjuk. Nem tuti h a legtökéletesebb helyen van. Gyengébb szenzorral, max 15-ért simán kéne egy ilyen. Nagyon kényelmesnek néz ki. 25 már sok nekem sajna ilyesmire.
-
Dilikutya
félisten
Nem feltétlenül szempont, de dizájnból ez is egyes alá.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
hemaka
nagyúr
Az arazasa teljesen okes, csak nagyon nem tetszik. Illetve a mostani kana v2 meg kitart egy darabig, foleg hogy japan omronokkal uzemel es meg van is otthon par db tartalekba.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
atike
nagyúr
válasz enslaved02 #12 üzenetére
Nem a te hozzászólásodra reagáltam...
-
atike
nagyúr
Az egér mivoltához képest drága, tény, de a gamer egerekhez képest nem vészes... Tetszik!
-
enslaved02
újonc
Ez nem is drága, én egy ilyet vettem, ehhez képest olcsó. :http://eger.arukereso.hu/razer/mamba-2015-p309536423/
-
Syz
senior tag
Nekem bejövős
"Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
Xero
nagyúr
Nézőpont kérdése. Egy egeret nem egy évre vesz az ember jobb esetben, és ha kicsit komolyabban játszik hobbi szinten online fps-el, akkor kell is egy jó egér. Ha körbenézel a piacon, a bevált gyártók top termékei 15-25e között mozognak, tehát annyira nem lőttek fölé ezzel az árral.
Az már más lapra tartozik, hogy nekem személy szerint nem tetszik.
-
Fred23
nagyúr
Tetszik, de 25k felett?! Elég szűk réteg fogja venni, nem?
-
Raggie
őstag
Na ha ez is beesik 20k körülre lehet végre lecserélem az Abyssus-omat.
Elkezdett hiányozni a plusz két hüvelykujjas gomb otthonról.Clint Eastwood FTW
-
R9DEON
senior tag
Nagyon tetszik de ennyit nem adok egy rágcsálóért.
-
bsh
addikt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest