Új hozzászólás Aktív témák
-
waverider
senior tag
és ezzel [link] mi lett? vagy ez vándorolt Corsair-ékhez?
-
haxiboy
veterán
Én nem emlékszek arra hogy lett volna második kábel amikor kipróbáltam. 1 billentyűzet és egy egér egy USB 3 portra volt dugva. Szerintem csak akkor kell az adapter ha további eszközöket szeretnél használni.
-
MeszesKPT
őstag
A kábelnél vesztettek el engem. Duplán, mert két kábel van.
-
Akiben van wgy kis barkácsolási hajlam, az ottho is meg tudja ezt csinálni.
Lehet kicsit fapadosabban, de a funkció ugyanaz. -
scream
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #24 üzenetére
Az az elfekvő, intenzíven azért még páran küzdenek az életben maradásért.
-
Polllen
nagyúr
Ikeas laptop tartót használok erre a célra. 3k
Igaz csak keskeny bill fér el rajta. -
Borgi
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #21 üzenetére
miért mondod ezt? lehet hogy hetente töri össze magát
-
Janby
tag
Nem rossz ötlet, bár szerintem kicsit benézték. A billentyűzet rögzítő lemez/fedlap kerülhetett volna alulra is csuklótámasz gyanánt. Így szerintem nem lehet túl kényelmes hosszútávon...
Plusz lemaradt a sörtartó
Jani
-
menpee
aktív tag
Az én megoldásom: 1,8x30x100-as fenyőlap, 7 darab L csavar (4 a billentyűzetnek, így le se tud esni, 3 a kábelelvezetésnek) és egy Obo bilincs. Volt is vagy 13€ az összköltség.
-
idegen lény
addikt
öleb
-
Chibass
tag
Jelenleg a billentyűzet elfér közvetlenül a lábamon, az egérpad pedig a fotel mellett egy puffon ér a kezem mellé, és elég kényelmesnek találom. Ettől függetlenül már régóta várok ilyesmire, a laptop párna túl pici erre a célra, egy szekrénylap meg szó szerint fapados
Viszont elvárnám, hogy ne csak a saját márkás billentyűzet legyen ilyen szépen beépíthető, így számomra nem nyert. -
haxiboy
veterán
Nagyon kényelmes egyébként, nem olyan régen volt szerencsém kipróbálni, illetve volt belőle bal kezes változat is, de azt nem szeretik reklámozni valamiért. Lehet hogy keveset gyártottak belőle vagy csak kísérleteznek vele. Igazából csak tükrözni kéne.
Lábra helyezve egyébként tök jó érzés, szivacsos cucc van az alján, és egész természetes pozicióban ülsz használat közben.
Viszont sajnos csak kevés billentyűzettel kompatibilis -
D.Va
őstag
Nem ők ez elsők akinek ez eszébe jutott... Nekem is van ilyenem csak egy kicsit "fapadosabb" mivel egy bútorlapot használok erre a célra...
Nem hülyeség ez... projektort használva kifejezetten jól jöhet, mert a szoba közepén hülyén nézne ki egy asztal a billentyűzetnek... főleg kisebb szobában... -
bakagaijin
tag
Ha jól látom meg lehet fordítani balkezesre. A billetyűzet bölcsője és az egérpad külön van, külön kell felcsavarozni őket a műanyag tartóra. Gyárilag nincs furat, de mivel műanyag cuccba kell rögzíteni, ez nem tűnik nagy problémának. Egyébként a Corsair már dolgozik rajta, hogy balkezeseknek is legyen gyárilag furat:
... after initial feedback Corsair is looking into how it can have the arrangement swapped round, so that left handed uses can have the mousemat on the left.
-
ZooLLeR
tag
válasz
-=RelakS=- #9 üzenetére
-
-=RelakS=-
veterán
Egykor polc gyanánt funkcionáló deszkát használok ilyen céllal. Elég nagy, hogy elférjen rajta egér + billentyűzet + gamer billentyűzet (kis vacak kevés de jó alakú gombbal), és kényelmesen hátra is dőlhetek közben
Ez hasonló, csak profi kivitelben
-
fuze
őstag
Inkább egy gamepaddal szerencsétlenkedek
-
Messen
csendes tag
Évekig használtam egy babtáblát a laptopomhoz. Babzsákban, fotelban eszméletlen jó, hogy nem kell asztal, viszont a lábad nem mozoghat, ha pontosan akarsz játszani.
Ahogy nézem, a terhelés sem egyenletesen oszlik el a bal és a jobb oldal között, ezért az egyik lábad hamarabb "elfárad". Nem veszi fel a lábad alakját sem, ezért csak azoknak jó ez, akiknek egyenlába[sic] van.
Ráadásul, ha a lábadat műtötték (nekem kétszer is), akkor eleve cseszheted az egészet
Szóval, jó-jó, de komolyabban ilyet használni senki sem fog, az is tutti. -
törölt tag
A magam részéről az egér az egyetlen, amiben kétkezes vagyok. Először ballal tanultam meg, mint a rendes balkezesek általában, aztán az aszimmetrikus MS egér miatt átszoktam jobbra, és azóta egyforma ügyességgel nyomkodom mindkettővel, de inkább jobb oldalra rakom. De kit érdekel. :-)
-
CheGhost
aktív tag
A képek alapján csak jobbkezes kivitelben gondolkodtak, megfordítani nem lehet az elrendezést...
-
Zen7
tag
Kényelmetlenség netovábbja
-
törölt tag
Néha valami érdemes is kisül az elmebeteg, erőszakos, mocsok játékiparból - ez is jól fog jönni majd egyszer az intenzív osztályon, játszom vele egészségest...
-
BaLee
addikt
Az egérpad jó ötlet, a vezeték kevésbé, ráadásul 2 vezeték.
Plusz szerintem egy ilyen nappalis kombóhoz mindenképpen inkább egy kontroller ajánlott. Van egy K800-as logitech wireless billentyűzetem, azzal szoktam irányítani a gépet ha tv-re van kötve de játszani billentyűzetről +egérrel sehogy nem kényelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Érdekes koncepcióval kísérletezik a Corsair, hogy PC-s oldalról kényelmesebbé tegye a nappiban történő játékot.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest