Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acélfarkas
senior tag
Kifutottam a szerkesztési időből. Ez a cikk most került a szemem elé, de úgy éreztem, muszáj valamit reagálnom rá.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
Acélfarkas
senior tag
23% GPU használat egy beállító programnál? Mit számoltat a GPU-val? Mit csinál a háttérben az iCUE program beállítás közben, ami ezt indokolná? Lehet hogy hardvereresen jó cucc, de a szoftverrel valami nem okés.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
Dr. Akula
félisten
A low profile csak 200$, a maradék 20k-ból meg levámolják, leszállítják. Nyilván nem ISO, de a cikkbeli K95 se épp ISO. Numpad: a cikkben a K95 leginkább gémereknek volt ajánlva, főleg az MX Speed miatt, oda még külön jó is ha nincs numpad. Support: van olyan magyar szervíz ahol érvényesíthető bármilyen szervíz igény? 450k-s vadiúj notebooknál is csak pingvineznek hogy nem tudnak (= akarnak) mit tenni, ennél még egy külföldi lutri is csak jobb lehet. Max ugyanolyan semmi. 30k-s, saját hibára is kiterjedő telefon"biztosítás" annyit tud hogy addig faggatnak amíg bele nem tudnak kötni hogy miért nem kell fizetniük.
Leginkább a minőséget nem találtam a K95-ben. Nem mondom hogy nincs ennél szarabb, csak egyszerűen 80k-t nem ér, ennyiért ott a Ctrl, ami aluházzal "kicsit" igényesebb, mint egy műanyagházra ráhajított vékony fémlemez lap.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
"A vaskos vezeték két darab USB portban végződik, melyek közül az egyik szükséges a működéshez, míg a másik az egyportos USB hubhoz tartozik."
És ha jól emlékszem, a pilács se megy a 2. USB nélkül.
Az MX Speed hátránya inkább az ami az előnye: könnyebb lenyomni érzékelési pontig. Ezzel az is jár, hogy ha nem akarod lenyomni, csak rajta pihenteted az ujjad, akkor is 50% eséllyel lenyomod, és egy idő után idegbajt kapsz a sok véletlen gombnyomástól.
"82 000 forintunkért kapunk egy"
... full alumínium házas Massdrop Ctrl-t is. Ennek fényében erősen túlárazott termék. Igaz, ez biztosan leemelhető egy bolti polcról, míg a Ctrl-t úgy kell vadászni hogy épp mikor rendelhető egyáltalán. Most épp nem.
-
Dr. Akula
félisten
"PBT típusúak a korábban látott, festett ABS verziók helyett, ami egy sokkal tartósabb megoldás, hiszen nem feketére festett fehér műanyagról van szó, hanem a kupak egy fekete és fehér színű műanyag elemből illeszkedik össze"
Ööö, ez a double shot, a PBT az egyszerűen más anyag mint az ABS. Mindkettő lehet double shot.
---
Először meg akartam kérdezni ez miben más mint a nemXT, de akkor csak annyi hogy PBT kupakos, mint a fehér K70. Ami dícséretes, de nyilván a PBT itt se árcsökkentő tényező, ahogy a K70-nél is vagy egy 20-ast rádobott HUF-ban, pedig már az alapverzió áráért is lehet venni PBT-s Varmilo-t.
"Változott még a rögzítés módja is, hisz míg a korábbi verziót csak mágnesek tartották a helyükön"
Nem, az is bepattintós volt (2 K95 Platinumom is volt, illetve darabokban még mindig van).
[ Szerkesztve ]
-
Kolbi_30
őstag
A hyperx alloy Fps ugyan ez makró gomb nélkül.. 30 ezer forintért..
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
yorgashx
tag
Ha nem zavarna annyira a minőség, akkor tuti egy ilyet is vállalnék... de maradok a Varmilo mellett.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Mr.Csizmás #24 üzenetére
nemmontá'temegsemmit... azt is csak csendben
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Mr.Csizmás
titán
válasz - = Zk = - #23 üzenetére
mekkmondtam
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
- = Zk = -
félisten
válasz Mr.Csizmás #22 üzenetére
nem illene az Asus egér és egyéb kiegek közé... ennyi...
nincs itt semmi látnivaló, siccagecibe[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Mr.Csizmás
titán
-
nyunyu
félisten
Lehet kapni 130k-ért monokróm háttérvilágítású ipad billzetet is, na az az igazi lehúzás.
Ennek a mechának csak szimplán nagyon rossz az ár/érték aránya
(40-50k reálisabb lenne.)Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Tetsuo
őstag
Nem úgy van az, hogy a fejlesztési, gyártási és disztribúciós költségek összegéhez hozzáadnak 10%-ot, és kész a termék ára, hanem megvizsgálják/becsülik mekkora az a maximális összeg, amennyiért még megvennék az emberek. (Így van ez a legtöbb termék esetében.)
Ha van rá kereslet, akkor nem túlzás az ár, ha nincs, majd lejjeb viszik az árat, illetve beszüntetik a gyártást.
Mit kell ezen csodálkozni? -
addikt
csak én nem értem mi kerül ezen ennyibe???
nekem egy k70lux van. még az asszony vette ajándékba. úgy emélkszem ez sem volt olcsó, talán fele ennyibe került anno kb. már akkor sem értettem az árat, az asszonyra meg gondolom rátukmálták a mediamarktban.....
:)
-
troviko
senior tag
VE-ZE-TÉ-KES...
És egyébkén ugyan annyiba kerül, mint a Logitech G915. Sok szerencsét hozzá, 10 rugót ér így max.
https://www.oldtech.hu/
-
- = Zk = -
félisten
filóztam, hogy Corsair vagy Asus... végül Asus lett, egy ROG Strix Flare (red).....fele ennyiért.... hm
-
Amerigo57
őstag
Határozottan tetszik , remélem lesz (QWERTZ) kiosztású is.
-
Stigma.HC
senior tag
Nekem még az első, 2013-as verzió van még, kezdetek kezdetén vettem. (30.000 Ft volt akkor) és a mai napig egy kis hibát leszámítva tökéletesen működik. Már a második évben a ledek egy része megadta magát. De ez engem nem igazán izgat, szerintem amíg nem hal meg teljesen ez a billentyűzet addig nem is fogom cserélni.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
JanR
addikt
Kezdunk elborulni, nem kicsit. De legalabb rgb.
Emlekszem mikor meg a piac legerosebb VGA-jat vettem meg (Ati HD4870) es az volt 67500 forint, de nem volt hely, ahol 80-nal dragabb vga-t lehetett volna kapni. Most meg? Egy kozepes vga 150 (oke, romlott a forint), de van nem is keves 400 folott. Erre jon egy billentyu 80 ezerert :D Szep uj vilag! -
pomorski
őstag
Tetszik, ámde drága.
-
Rayyy
senior tag
Akkor lehet menni a VGA topikba, hogy az új billentyűzeteket mi hajcsa ki? Nemár'...
Minden a legnagyobb render!
-
nagyúr
Nyilván nem én vagyok a célközönség, de fogalmam sincs, mi a sz@r kerül ezen ennyibe.
Nyilván közük nincs egymáshoz, de van egy magyar Modecom Volcano-m (12e), és bőséggel kiszolgál. Ehhez képest el tudom képzelni, hogy vannak sokkal jobbak, 30-40e körül, de 82e?Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
proci985
MODERÁTOR
ja, kellemes iteracio, de igazabol feature szinten nem tud annyival tobbet (ahogy nagyon semmi mas sem), hogy valtsak.
anno egyebkent ha nem surgosen kellett volna masik bill (es nem akadtam volna ki az MS Natural Ergonomic 4000 kritikan aluli serulekenysegen) akkor lehet egy Duckym vagy egy Das Keyboardom lenne, de igy, hogy megvan a K95, nagyon nincs miert valtani.
es ehhez hozza tartozik, hogy anno egy IBM M 10 ev hasznalat utan dolt ki alolam pl.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Segal
veterán
Nem mi vagyun k ennek a célközönsége. Gondolom te is úgy vagy vele amíg meg nem pusztul a tiéd addig nem cseréled le mert minek...
Addig meg kijön még vagy 2 utóda ennek is.
Aki most venne K95-öt annak sem ezt ajánlanám hanem az elődjét"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
proci985
MODERÁTOR
K95 rgb (tehat masodik iteracio) tulajkent ahogy nezem sok minden nem valtozott.
a parna valoszinuleg kenyelmesebb, mar nincs dupla vaza (a 18 funkciogombnak meg kellett), funkcionalisan meg maradt amilyen volt. ahogy nezem a gombok is valtoznak, az enyem meg sima red, mert az volt raktaron helyi boltban husvetvasarnap.
egyetlen baja nekem az, hogy igy par evesen megadta magat a hangeroszabalyzo tekero, de azt siman atraktam funkciogombokra. egyebkent strapabiro.
draga, de ez a corsair flagshipje, a maga idejen a K95 RGB is 200+ eur korul mozgott. cserebe mas hasonlo minosegu billentyuzet se olcsobb sajnos.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
heihachi
addikt
82 000 forint Ilyenem sem lesz egy darabig.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Sirpi
senior tag
"Azt pedig még inkább, hogy egy NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti teljesítményének egyötödét kisajátítja úgy..."
Ezt a mondatot érti valaki? Az 1GB tárhelyre vonatkozik? Bevallom, én nem tudtam hova tenni.Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Segal
veterán
Nekem az elődje van amit egy Alzás akcióban vettem, amikor épp csak minimálisan volt drágább mint a K70.
Valami eszméletlen jó a cucc, de persze ennyit én sem adnék érte. A kupak jó lenne, de kb ennyi számomra az előny, így esélytelen a csere"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
JanR
addikt
Csak nagyvonalakban futottam vegig a cikket, es azt gondoltam, hogy lesz vagy 200 ezer ez a billentyu. A tudasahoz kepest kellemes ar fogadott, bar nem en leszek a celkozonseg. En meg azt sem ertem, hogy egy billentyuzeten mi kerul 50 ezerbe, ne, hogy tobbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest