- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Milyen vezérlésre gondolsz? Nem szabályozás?
Többi önjelölt villamosmérnöknek/műszerésznek: [link] bal oldalon a kijelölt mosolygós fej alatti mosolygós fejre kattintva jön be. Hiába adom meg a közvetlen linket...
[ Szerkesztve ]
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
ledgeri
nagyúr
Az ITT linkedben találni platinum 300-as ATX tápot!! (megfelelő helyre megfelelőt írvva) sőtt 180-as is van!!!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
lujó55
addikt
én értem amit írsz és egyet is értek.
de nem erről van szó.
ha lenne kicsi, de nagy hatásfokú táp, tutira vennék azt is, még ha drágábbra is jön, ki, mint egy 1000W-os. Mert nem ez számít. Legalábbis nekem nem. Az árnak nem kéne arányosnak lenni a mérettel, ez nem SSD.
Ha én látnám, hogy úgy marketingelnék, hogy 99% hatásfok, mert ezüstötvözetű vezetőket használtunk, meg csúcs kondikat, akkor megvenném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Idő előtt kiderült, hogy készül egy új Terminator játék
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest