- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
jelenleg bővítőhelyeken egy x800gt@gto és egy x-fi fatal1ty pro tanyázik... tehát nehéz kártya még nincs benne (x800 helyett lesz majd a 3870, amint összejön a píz
.
hát ja, procihűtő nekem hátra fúj (pontosabban a rárakott venti), mögötte egy 12es ami szintén hátra fúj, szal max a legfölső lamellát meg a hőcsövek tetejét tudná kihuzatni a mellette lévő... de pl gyári hűtővel még jól jött.
előlapot nekem konkrétan feszegetni kellett, meg nézegetni, mert nem akartam letörni
. mondjuk az említett dragon házas barátom szavai alapján ez még mindig egyszerűen lekapható... az előző codegen egyszerűbb volt, mert volt rajta alul fogó, de ott meg ugye belement a por, tehát az sem jó megoldás. viszont az oldalán van fogási lehetőség, szóval azt könnyű lekapni.
ja, juteszembe még, valahol egy pici bemélyítést elbírt volna, mert így alányúlva lehet leginkább emelni, ami nem kellemes
súlyra visszatérve: 11 kiló még nem olyan vészesen sok. az általam nézett chieftecek 20k fölött vannak üresen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Reklámblokkolók topikja
- Építő/felújító topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest