Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz Gerisz #483 üzenetére

jelenleg bővítőhelyeken egy x800gt@gto és egy x-fi fatal1ty pro tanyázik... tehát nehéz kártya még nincs benne (x800 helyett lesz majd a 3870, amint összejön a píz:)).

hát ja, procihűtő nekem hátra fúj (pontosabban a rárakott venti), mögötte egy 12es ami szintén hátra fúj, szal max a legfölső lamellát meg a hőcsövek tetejét tudná kihuzatni a mellette lévő... de pl gyári hűtővel még jól jött.

előlapot nekem konkrétan feszegetni kellett, meg nézegetni, mert nem akartam letörni:). mondjuk az említett dragon házas barátom szavai alapján ez még mindig egyszerűen lekapható... az előző codegen egyszerűbb volt, mert volt rajta alul fogó, de ott meg ugye belement a por, tehát az sem jó megoldás. viszont az oldalán van fogási lehetőség, szóval azt könnyű lekapni.

ja, juteszembe még, valahol egy pici bemélyítést elbírt volna, mert így alányúlva lehet leginkább emelni, ami nem kellemes:)

súlyra visszatérve: 11 kiló még nem olyan vészesen sok. az általam nézett chieftecek 20k fölött vannak üresen.

Új hozzászólás Aktív témák