- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly01
senior tag
Ejj.. jó cucc nagyon
-
Psychopeti
senior tag
Valószínűleg megfogják venni hogy lehessen mivel az E-penist növelni...
Mert ez náluk nagyon fontos hogy a fórumokon és benchmárkokban megmutassák, hogy nekik van most a legjobb és legújabb. Persze ez csak az én magánvéleményem.
Szeretnék én is egy hasonló kaliberű kártyát, de sajnos már nem tehetem meg azt hogy erre költök el sok pénzt... Már most más a fontosabb...Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
makoss
veterán
Majd a gazdagok megveszik
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
-
podtibi
senior tag
-
fatpingvin
addikt
értelmes munkára viszont nagyon jó lenne... nekem a rendszermemóriám ennyi, most azon agyalok hogy mekkora boost lenne ha egy ekkora data block beférne a GPU által kezelt memóriába is, ha már x86-on cseszhetem a memóriakoherenciát.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
fanti
addikt
Szerintem is!
Éppen azt néztem, hogy pl. RX 6750XT 12GB vs. RTX 3070Ti 8GB esetében hiába 50%-al több a VRAM a piros kártyán, még is 4K-ban a zöld karesz domborít...akkor meg hová is kell a 12GB VRAM? Pláne a 16, vagy a 24...sehova!
Nagyon úgy fest, hogy ha az ember 4K-ban játszik egyjátékosos játékokkal, a 8GB VRAM még extrém settings esetében is elégséges mindenhol...akkor meg mi a fenének több, mint 8GB...???
Meg még a DLSS is ott van zöldeknél...szóval nem igazán értem a 8GB VRAM feletti VGA-k létjogosultságát.[ Szerkesztve ]
-
podtibi
senior tag
Hát 12gb vram feletti videókártyát a játékosnak kár is vennie. Felesleges szerintem. Annyiban érdemes több vram-osat venni, ha olcsóbban kijössz belőle, de amúgy a 3090 végképp értelmetlen játékra.
[ Szerkesztve ]
Ezt inkább rád bízom.
-
Pioneer
őstag
De jó lesz a bányászoknak!
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM4/AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Path of Exile 2
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM