- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
awexco
őstag
Azt nem értem amd miért nem támogatja a tb-t ha ingyenes ?
-
Szerintem van benne fantázia.
Átlag user mit lát... : Gamer monitor laptophoz...
Hazavisz , bedug , örül. Intel igpu-s megoldasáihoz képest ég és föld , igy is. -
Szerintem bizonyos esetekre jó megoldás lehet, de most már inkább a TB3 40Gbit/s korlátot kellene duplázni és akkor már szinte alig fogná vissza a protokoll.
-
lenox
veterán
Nem annyira ertem. Ha ez egy lap, amit amugy egy hazba kell beepiteni, akkor aki eddig nem tudott egy kartyat berakni egy hazba, az most majd egy lapot nem fog tudni berakni. Olyan kene szerintem, amit nem kell sehova epiteni, egy doboz, tapot es thunderbolt kanocot ra kell dugni es kesz.
-
törölt tag
Az 570 120W-os TDP-ből számolva az 19V-os csatlakozó lesz. Egy sima itx házba nincs szabványos belső megoldás rá, marad az external adapter.
Egy két extrém esettől eltekintve, az All-in-one gyártója inkább tenne a csomagba 150W helyett egy 180W-os külső tápot, ami egyszerre elviszi a hátér-világítást is - azon a belső csatlakozón keresztül - minthogy, bevezesse a hálózati feszültséget készülékbe.
-
elnézve a dc feletti (mögötti) csatlakozót, szerintem akár "belülről" is kaphatja a tápot, nem muszáj külső neki...
azaz, elég lehet egy táp a "gépnek" és a monitornak, a külsőt meg rá se rakni az alaplapra (nagy megrendelés esetén egyedi "verzió") vagy "ledugózni" a készülék házon.. [link] -
törölt tag
DC jack is van, a HDMI és a TB között, azt nem fontos feliratozni.
-
nem rossz, van benne fantázia ...
akár "home" rendszerek is készülhetnének vele (barebone LCD kijelzők ... ha lennének) -
Galopp
tag
...a világ első ilyen jellegő megodása...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Projektor topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kuponkunyeráló
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Futás, futópályák
- Béta iOS-t használók topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest