- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
fRooStzzZ #10 üzenetére
Nekem meg lenne egy desktop Midi-Tower, ami bőven elég lenne kb. mindenre a játékon és a HTPC funkción kívül, ami 2008-ban egy közepesen erős gamer konfig volt még. És épp ez a hátulütője: sokkal hangosabb és feleslegesen fogyasztana (főleg a VGA) többet, mint egy ilyen újabb Mini-PC.
Amúgy lehet még meg kellene várni a következő AMD APU generációt, hogy tuti biztos és időtálló HTPC alap legyen, mert azért a mostanikkal vannak még kétségeim. Az Intel meg mint már tudjuk, nem fog villantani még jó ideig IGP téren, amik MAJD jönnek azok is le lesznek még maradva rendesen az AMD IGP-ktől. A dedikált VGA meg túl drága mulatság nekem csak ilyen célra.
-
fRooStzzZ
senior tag
Gondolom a válasz nem nekem akart jönni, de igen, az ár engem is érdekelne.
Bár már nem játszom egy jó ideje. A combos gépekről is letettem már, most már nyugiban végzem a munkám ahhoz meg egy ilyen gép bőven elég.
Most is egy "2 pizzás" gépet nyúzok, ami jelen pillanatban mindenre elég.
Gondolkodtam egy kis gépen, mert az enyém 1/3-a az íróasztalomnak -
SunMount3r
nagyúr
Na, végre egy jó mindenes/HTPC egybegép? Az árazás lesz majd a döntő...
-
De kaphatók ezek az alaplapok valahol egyáltalán? Nagyon ritkán hallok erről a márkáról mostanában. Én még Amazonon sem látom.
Nekem régen a legelső gépemben ECS M950 alaplapom volt, amit akkor a helyi számítógépes boltban raktak bele. Persze akkor még nem volt ekkora dömping mint most és az áruk is magasabb volt.
-
Re-Tech
aktív tag
Ezt nem teljesen értem mi történik itt, Januárban is megírták már ezt a gépet külföldi oldalak. Az a hír, hogy most már talán majd meg is jelenik egyszer?
-
Solten
őstag
Vegre mar egy Ryzen-es minigep...
-
yagami01
aktív tag
Az alaplapokról még nem volt cikk, ugye? ( képekkel meg ilyenek )
Tudom, hogy megtalálhatóak máshol, de itt is szívesen olvasnám. Meg hát a hozzászólásokat is.Remélem sokat nem kell várni...
-
Predatorr
őstag
Nosza, Kingdom Come Deliverance-t neki, aztán játsszunk könnyedén!
-
fRooStzzZ
senior tag
szerk:
Elolvastam még egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook White 13" unibody
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged