Hirdetés

2019. január 22., kedd

Hozzászólások

(#1) Vanir


Vanir
(PH! kedvence)

Ugyanazok a tucat, kínai (nem feltétlenül rossz értelemben) OEM egérburkolatok (meg alkatrészek), amiket megannyi helyen látni lehet, és ha jól láttam/hallottam, akkor csak a "csúcsmodellnél" sikerült konkrét szenzortípust odaírniuk. A kapcsolókról meg annyit mondanak, hogy Omron, ami oké, de hány milliós élettartamú, milyen típus, satöbbi? Az rendben van, hogy a koca júzernek ezek lehet, hogy semmitmondó adatok, de egy Computexen azért illene normális specifikációkat megadni.

A 1337 RGB egérpad nem tapad az asztalra rendesen, összevissza csúszkált nálam, a világítás színei pedig erős fényben elég ergyák. De hát na, ennél jobb szövet RGB egérpadot nem hinném, hogy 19.99 Eurós ár mellett találni lehetne, bár nagyrészt csak azért, mert nincs választék.

Kár, hogy ezt az RGB-mániát még csak most kezdik el egyes cégek felvenni, ahelyett, hogy kinőnék.
Mondjuk alapjáraton nem vennék semmiféle perifériát ettől a vállalattól.

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdésre az adott topikban válaszolok, privátban kérlek ne keressetek ilyen ügyekben! | Eladó cuccok (egerek főleg): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vanir/index.html

(#2) Synthwave válasza Vanir (#1) üzenetére


Synthwave
(HÁZIGAZDA)

Milyen Omron, milyen Omron?

Hát nem D2F-01F, abban biztos lehetsz. :))

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#3) hajbel


hajbel
(őstag)

Nem tudom, hogy hogy gondolták a krokodilmintás egeret, de nagyon ocsmány.

Against mod€rn football

(#4) Normen1976


Normen1976
(újonc)

Sajnálom, hogy a gombok helyzetét megváltoztatták. Részemre pont azért volt ideális a draconia sorozat, mert a megszokottól eltérő helyekre tettek néhány klikkelőt. Pl baloldalt a hüvelykúj alatt, jobb oldalt a kisujj feletti terület. Ezek nagyon fognak hiányozni pl. mint ennél: Sharkoon M51

(#5) FlashLed


FlashLed
(senior tag)

Drakonia 2 egesz jol nez ki. Vajon jatekra mennyire alkalmas?Bar eleg jonak tunik fogasra a kep alapjan.

The Mechanic

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.