- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gamepad
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Szombati hardverbüfé
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BgrGry
csendes tag
Ezt alátámaszthatom tapasztalatból. Mikor vettem az 520-as fanless platinumot giga h77 d3h alappal még voltak aktív hűtésű alkatrészeim. A Vga volt az utolsó, csere után meghallottam a cicergést, ami nagyon zavart (pedig korábban észre se vettem). Lusta voltam gariba vissza vinni, szóval együtt éltem vele, volt később egy giga z77 is rövid ideig (azzal is cicergett), majd platformot váltottam, szintén giga z97 hd3. Ezzel szintén cicergett, de szerencsésen meghalt az alaplap
, és kis ráfizetéssel z97 gaming5 lett, és láss csodát... Megszűnt a cicergés. A táp mostmár 3-4 éves lehet, szerintem a következő konfigomat is kiszolgálja még. 
-
törölt tag
Nincsen baj egyikkel sem, sem a lapokkal, sem a tápegységekkel, ez ilyen.
Nekem az utolsó táp, aminek az elektronikája nem cicergett, vagy nem adott ki susogó hangot az ez volt:[link] Érdemes megnézni a tekercset a primer kondenzátor mellett, hogy milyen minőségben van elkészítve...
Utána lévő ~10 évben általam vásárolt enermax, seasonic, bequiet, tápjaim mind ciceregtek, alaplaptól/kiépítéstől függetlenül.
A probléma forrása az: hogy túl ingadozó terhelés, és a túl jó hatásfokú PFC, tekercsének, nagyon nagy áramimpulzusokat kell átvinnie, ami szó szerint megmozgatja, és ebből lesz a hang..
cikkhez: egyre jobb elektronikák jönnek, de egyre magasabb max terhelhetőséggel, mert ilyet tudnak jó hatásfok mellett tervezni.
-
Viktor81
senior tag
Nekem van egy 460-as Platinum Fanless amin egy Gigabyte Z87X-UD5H "ül" és szerencsére teljesen néma.
Sokat olvastam mielőtt megvettem és éppen a "coil whine" miatt majdnem Superflower lett a befutó (állítólag az csendesebb, bár az sem néma)
Cikkhez: jó lenne végre egy alacsonyabb tejesítményű 250-300W-os passzív modell, akár titánium is, bár attól tartok, az ilyen kis méretben nem megoldható.Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Szólánc.
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Fractal Design Torrent hazai kisker garanciával
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Corsair SF850 850W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Eladó 120-140mm ventillátorok - több féle, több db
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, és kis ráfizetéssel z97 gaming5 lett, és láss csodát... Megszűnt a cicergés. A táp mostmár 3-4 éves lehet, szerintem a következő konfigomat is kiszolgálja még. 
És az csak Gold volt.
, ez most komoly???