Új hozzászólás Aktív témák
- 

motorhead aktív tag Én meg 30 feletti, tehát ha nőt akarok látni akkor azt nézek, ha meg alaplapot akkor azt.Pórázon meg sosem voltam.  
 Én magát a termékkört nem sorolom az erotikához vagy a nőkhöz közelinek. Innen nézve kérdőjeleztem meg a létjogosultságát. De nem csak itt látom ezt, hanem ha csak egy csavar alátétet reklámoznak, azt is egy fürdőruhás akarja nekem eladni.
 Az a baj, hogy elcsépelt a dolog szerintem. Nem kell mindent így reklámozni.
- 

motorhead aktív tag válasz  killerjohn

üzenetére killerjohn

üzenetéreHhhhhna ja... Bár lehet itt is van Igor nevű hölgy    
- 

motorhead aktív tag Mindent az erotikával próbálnak reklámozni, de ez itt elég szánalmas szerintem. A számítástechnikának semmi köze az erotikához, vagy a nőkhöz. Nem értem,hogy ebbe a közegebe hogyan férkőzött vagy jelent meg ez a fajta reklámozási szokás. Kezdve a számítógép házak nőkkel való reklámozása és folytatva a márkák nőkkel (bocsánat, kislányokkal...) való vásárlói buzdításra. 
 Nekem nem jut az eszembe egy alaplapról vagy egy házról az erotika, pedig úgy alapból általában mindenről. 
 Kisfiúkat lehet elszédítenek ezzel, de amúgy nincs sok értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest