Új hozzászólás Aktív témák
-
motorhead
aktív tag
Én meg 30 feletti, tehát ha nőt akarok látni akkor azt nézek, ha meg alaplapot akkor azt.Pórázon meg sosem voltam.
Én magát a termékkört nem sorolom az erotikához vagy a nőkhöz közelinek. Innen nézve kérdőjeleztem meg a létjogosultságát. De nem csak itt látom ezt, hanem ha csak egy csavar alátétet reklámoznak, azt is egy fürdőruhás akarja nekem eladni.
Az a baj, hogy elcsépelt a dolog szerintem. Nem kell mindent így reklámozni. -
motorhead
aktív tag
válasz
killerjohn #11 üzenetére
Hhhhhna ja... Bár lehet itt is van Igor nevű hölgy
-
motorhead
aktív tag
Mindent az erotikával próbálnak reklámozni, de ez itt elég szánalmas szerintem. A számítástechnikának semmi köze az erotikához, vagy a nőkhöz. Nem értem,hogy ebbe a közegebe hogyan férkőzött vagy jelent meg ez a fajta reklámozási szokás. Kezdve a számítógép házak nőkkel való reklámozása és folytatva a márkák nőkkel (bocsánat, kislányokkal...) való vásárlói buzdításra.
Nekem nem jut az eszembe egy alaplapról vagy egy házról az erotika, pedig úgy alapból általában mindenről.
Kisfiúkat lehet elszédítenek ezzel, de amúgy nincs sok értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest