- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
LackoMester #22 üzenetére
+1
btw, elég jó a video -
_Atesz
addikt
válasz
dízelracer #36 üzenetére
Jézusom, betegek vagytok
-
Los Angeles
csendes tag
Azért remélem vágjátok, hogy ez Tajvan. A táncoslányok minimum fele shemale...
-
yakuza.tora
addikt
válasz
madangel84 #32 üzenetére
A Giga új BIOS író különítménye... -
madangel84
csendes tag
Videó a buliról Katt
-
Az Nvidia-s lányok jobban bejöttek..
-
banhammer
veterán
Háááát...
-
_Atesz
addikt
Ilyen beszámolót 100-at 1000-et!
-
Paul119
addikt
válasz
Pusztitusz #17 üzenetére
én is igy jártam a gigával.. vitte magával a procit is bár az "csak" egy e8400 es volt
-
Xaels
félisten
Halmozzuk az élvezeteket.
-
atti_2010
nagyúr
Remélem jobb volt a buli mint amilyen alaplapokat gyárt.
-
LackoMester
addikt
Mázlista.
-
methyl
tag
aaahhhh, és nem voltam ottt
-
stratova
veterán
Rudi: lám volt egy jó estéd
Köszönjük a képeket, saját az nvidia-s lánykák sem voltak csúnyák, de a Giga standján is kellemes a felhozatal. A "fotózkodós" hölgy kifejezetten szép :] még ha a keletiből a japán vonásokat egy fokkal jobban is csípem mint a koreait.
Ez egy party volt nem reklám, nem alaplappal vga-val a kezükben táncoltak csak jót mulattak este; ennyi.
-
W.Wilson
aktív tag
válasz
Pusztitusz #17 üzenetére
Nekem egy hónapon belül két Asus lap nyekkent meg, és mindkétszer vitte magával a 2600K-kat is, szóval azért nem ilyen egyszerű a helyzet.
Most épp ASRockra váltok. Előtte viszont 7 évig ment egy gépem szintén Asus lappal minden gond nélkül, meg most is megy, amikor épp a SB-es lap miatt nincs másik.
Tanulság: minden gyártónak van jó és rossz szériája, de még a jó szériából is kifoghatsz egy rossz példányt, mert 100%-os kihozatal nincs. -
Pusztitusz
tag
Jó fotók, az nVidia-s csajok jobban tetszettek.
A gigáról meg annyit, hogy az este megnyekkent a cirka négy hónapos alaplapom.(mert én marha gigabyte ot vettem pedig azelőtt csak ASUS-ok voltak jó pár generáció problémamentesen)
A legszebb pedig, hogy vitte a 955-öt is magával a sírba, ennyit a Gigabyte ról, a büdös életbe nem vennék többet tőlük semmit.
Tanulság: Motherboard = ASUS(legalább megoldódott az Intel-re visszaállás dilemmája is, hála a gigának
)
-
Shalala
senior tag
A kristálygömbös srác egy elég híres helyi utcaművész, bár az tény, hogy ez a gömbös mutatványa az egyik legunalmasabb
-
motorhead
aktív tag
Én meg 30 feletti, tehát ha nőt akarok látni akkor azt nézek, ha meg alaplapot akkor azt.Pórázon meg sosem voltam.
Én magát a termékkört nem sorolom az erotikához vagy a nőkhöz közelinek. Innen nézve kérdőjeleztem meg a létjogosultságát. De nem csak itt látom ezt, hanem ha csak egy csavar alátétet reklámoznak, azt is egy fürdőruhás akarja nekem eladni.
Az a baj, hogy elcsépelt a dolog szerintem. Nem kell mindent így reklámozni. -
And01
aktív tag
válasz
yakuza.tora #2 üzenetére
Vagy csak valamit nem szeretne bevallani!
-
motorhead
aktív tag
válasz
killerjohn #11 üzenetére
Hhhhhna ja... Bár lehet itt is van Igor nevű hölgy
-
Segal
veterán
Állatira egyszerű a válasz azért mert a férfiak hangolódnak inkább a részletekre a számtechbe. A nőnek az a lényeg hogy piros legyen mert az szexi vagy hogy kicsi az hogy mit tud azt magasról leszarja... (tisztelet a kivételnek). A másik érdeklődési köre a pasiknak meg a nők szóval szerintem igenis legyenek csajok is a képen. (30 vagyok nem valami 16 éves!!!)
Azért mert valakit rövidpórázon tart otthon az asszony és kapod a századik tarkóncsapást mert egy nő látszik a monitorodon azért ne szívjon a nép. -
- = Zk = -
félisten
Gigabyte
-
motorhead
aktív tag
Mindent az erotikával próbálnak reklámozni, de ez itt elég szánalmas szerintem. A számítástechnikának semmi köze az erotikához, vagy a nőkhöz. Nem értem,hogy ebbe a közegebe hogyan férkőzött vagy jelent meg ez a fajta reklámozási szokás. Kezdve a számítógép házak nőkkel való reklámozása és folytatva a márkák nőkkel (bocsánat, kislányokkal...) való vásárlói buzdításra.
Nekem nem jut az eszembe egy alaplapról vagy egy házról az erotika, pedig úgy alapból általában mindenről.
Kisfiúkat lehet elszédítenek ezzel, de amúgy nincs sok értelme. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ilyen bulit nálunk is!
-
Mi van skacok?Bejönnek a ladyboyok?
-
Genji
őstag
Nem rossz, nem rossz. Videó nem készült?
-
mghltm
addikt
az egesz kezd a budapesti erotika kiallitasra emlekeztetni, csak itt nem kovi uj filmjeit mutatjak be, nem a 2011-es vibrator felhozatalt reklamozzak, hanem uj alaplapokat kapnak elo, dual gpu-s vga-kat tesztelnek mukodes kozben, etc
-
yakuza.tora
addikt
Rudi! A fotók sorszámát nézve jó néhány képet átugrottál!
-
sNORh
addikt
vagy megfogtad az egyik kis szárnyast
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest