Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Docci
senior tag
Én kipróbáltam az AVP multi demoját egy Athlon II X2 240 + HD 4200 (500 Mhz) kombóval.
A demo DX9-ben futott, mást nem is tudott szóval DX9 ben és low grafikán 1024*768-on ment úgy ahogy, de igazából 800*600-ban volt élvezhető (25 FPS). A felbontást nem tudjuk,de szvsz ez nem low grafika volt, ami a videoban volt és szépen ment.
Szerintem ez a megoldás lemossa az összes IGP-t és belépő szintű karit is az fix. Az Intel csak álmodhat ilyen GPU-ról.
A nagy kérdés az, hogy a SW-ek fel tudnak-e nőni ehhez a remek HW-hez, pedig ez még csak az első próbálkozás. Nagyon ígéretes az biztos.A video láttán tuti pár Inteles fejes vérnyomása felment, mert ez már most látszik, hogy nagyot fog ütni. Remélem AMD emberei már kopogtattak MS-nél, hogy van nekünk ilyen cuccunk és jól jönne némi támogatás OS szinten is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest