- iPad topik
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SoundBlaster X-Fi
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Figyelj... Csak akarat és igény kérdése... Autót se egy havi fizuért osztanak a szalonokban itt Mo-n...
Ha tényleg akarod, összegyűjtöd a rávalót és megveszed. Ennyi. Ha nem, akkor nem is akartad igazán... Egyébként van (itthon is) ház 200k fölötti árral. (OrigenAE S21T)
-
Воланд
titán
Miért? Pedig olyan szép zöld, meg gémer.
De tényleg, ha nv edition, akkor mostanában a fermire asszociál az ember, ami melegszik, szóval érdekes egy olyan zárt helyre berakni egy melegedős kártyát. De majd kiderül.
Közben találtam tesztet, mondjuk itt csak a "beköltözést" mutatják meg, nincsenek hőfoktesztek, de annyi látszik, hogy a videokártyák előtt egy darab venti van. -
Воланд
titán
Design szempontjából tényleg nem rossz az a ház, de az nv edition-ban egy fermi megsülne. Sőt szerintem egy 5970-es sem érezné jól magát benne. Jó lenne majd a házról egy teszt (mindenhol csak previewet találtam), kíváncsi vagyok, hogy áll a ház a melegebb alkatrészekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest