Új hozzászólás Aktív témák
-
IDM
tag
válasz
VaniliásRönk #11 üzenetére
Azért ezek igen komoly ventik....
én is üzemeltetek 8 db supermicro-t még 1 sem pusztult be nekem sem (kopp-kopp)
ezek olyan 12ezeret forognak/perc de 20ezerig vannak méretezve...
A márkát sajnos nem tudom most...de akartam venni tartalékot és megtaláltam a
hazai hivatalos forgalmazót...mikor elküldtem a termékszámát...azt mondták,hogy csak hozatni tudnak (kb 6-8 hét), mert ezt a gyár külön csak a Supermicro-nak gyártja... -
adm
őstag
válasz
komplett szerver terem helyett elég egy két szekrényes fülke. szekrény helyett egy 1U rack.
teljesítményben van 10-12x előnye, fogyasztásban legalább 5-6x. szerintem nem bánják ha pár ezer óránként ki kell cserélni a pár tíz dolcsis ventiket. gondolom egyben cserélhető és nem kell összecsavarozgatni egyenként. -
válasz
Ja, oké, ha annyi van belőlük, akkor biztos akad pár, ami elmegy egy szebb világba, bár nálunk ilyen nem fordult elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA RTX 3070 8Gb
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest