Hirdetés
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ngabor2 nagyúr ez most elég 2-élű játék... 
 - vagy annyira népszerű lesz az alacsony ár és fogyasztás miatt, hogy mindenki venni fogja. akkor a linux is terjedni fog, az r=1 user is rájön, hogy a linux már rég nem auser@linux:~$ szintjén áll. 
 - vagy befuccsol, mert a kutyának nem kell, ha nincs rá csili-vili új win. aki meg egy ilyen kis teljesítményű rendszer erejét csaknem teljes egészében az oprendszerrel akarja lefogatni... az imho meg is érdemli a gondolkodó ember nem rémül meg attól a szótól, hogy linux, hanem megnézi, hogy tudja-e használni. és szerencsére az esetek egyre nagyobb részében a válasz: tudja. 
- 

Hm, csak lesz rá flash, ha más nem akkor emulátorral. Amúgy meg, elég jó ellenfelei kezdenek nőni az Atomnak. Nekem meg van ARM procis Psionom is még  @dabadab : Nem baj ha lassabb, ha mennek rajta a HD videók, sokakat csak ez érdekel. 
 Megy rajta a torrent is, meg szokásos net, szőnyegszerkesztő, ilyesmi, ez így rendben van.
- 

apatyas Korrektor Alapvetően az Intel hozzáállásával van a baj, "x86-ot minden rendszerbe". Ez kis rendszerekben teljesen felesleges lenne. Sokkal inkább a hardveresen támogatott eljárásokra lenne szükség ezekben mint erős általános célú processzorokra. Lásd pl, az Atom is trágya az Ion hardveres támogatása nélkül. 
 És PDA-ba az Atom még mindig rengeteget fogyaszt szerintem ahhoz képest amennyit kellene. Éljen a RISC, és az ARM!
 Amúgy remélem mindenki tudja hogy általánosságokat mondok és nem én találtam ki.
- 

Dr. Akula félisten Az atomot az intel nem is notebook utánzatokba szánta, hanem PDA-kba, csak ez lett belőle. Amúgy is a netbook nem netezésre való, nem excelre. De azért annyira szar nem lehet, kb. P3 szint, csakhát 20. századi hardveren 21. századi programokat akarnának futtatni egyesek és csodálkoznak hogy nem megy. 
- 

Sőt, egy rar tömötítéssel is haza lehet csapni. 
 Persze, mindent haza lehet vágni, de a bonyolulutabb XLS-ek nem egy 9-10 colos képernyőre valók.
 A mai netbook-ok nincsenek jól kiegyensúlyozva. Így értettem.
 Ésszerűbb dolog az ARM beépített Flash támogatása, mint erősebb procit rakni a gépbe. Legalábbis szerintem.
 Ha az ION-t rakjuk az atom alá, és kap egy 12-13-as kijelzőt, az már oké.
- 

Hülyén hangzik, de egy mai netbookba az Atom proci szerintem túl sok Tényleg hülyén hangzik...  egy erősebb flash hazavágja. Vagy mondjuk van néhány xls-ed, amikben bonyolultabb képleteket számoltatsz... van mivel hazavágni és nem is kell HD hozzá. egy erősebb flash hazavágja. Vagy mondjuk van néhány xls-ed, amikben bonyolultabb képleteket számoltatsz... van mivel hazavágni és nem is kell HD hozzá.
- 

vottokar senior tag Jó kis cucc. De remélem, hogy pl. a HTC már kihasználja a benne levő képességeket a következő PDA-jában. (vagy a relatív nagy felbontású gyors kijelző még mindíg vágyálom marad?  ) )
- 

rtom senior tag Remélem rákattannak a fejlesztők az Androidra vagy a Canonical tupírozza fel a netbook remix-et és életképessé tudják tenni ezt a hw-t, ami ha minden igaz, jóval olcsóbb lesz, mint a mai Atomos csöppségek és ezzel igenis némi versenyhelyzet alakulna ki, mert már nagyon unom, hogy minden netbook-os cikkben csak az Atom + GMA 950 duó található. Hajrá Nvidia Tegra, hajrá Qualcomm! 
- 

Ok, ebben igazad van. Az x86-os progik nem mennek rajta, de attól még ellenfél, csak nem mindenre jó, amire az Atom. 
 Az ARM-re írt progik meg az Atomon nem mennek, bár gondolom nincs túl sok. (#16) tomzi1: 
 "a lapka képes lejátszani a broadcast formátumú TV adásokat és a HD felbontású videókat,
 Ez nem azt jelenti, hogy odaver az atomnak? (945-tel persze)"Ha csak erre használja valaki, akkor igen.  
- 

^Clown addikt Az Atom konkurenciájaként említeni kicsit erős. Nem rossz ez, bár nekem nem kéne: Windows nélkül mit érek ééén  
- 

Dr. Akula félisten Na akkor jöhetne is egy ilyenre épülő HTC PDA. 
- 

A gyártók felsorolásából nem illene kihagyni a HTC-t. #8: Persze. Az egyik ARM a másik X86... 
- 

Vitus őstag válasz  WilliamGhost

üzenetére WilliamGhost

üzenetéreHát ez ugyan nem....  
- 

WilliamGhost tag Atom konkurencia... helyes! 
- 

t72killer titán Talán előbb-utóbb az adobe is rájön, hogy nem csak 32bites böngészők vannak a világon. Amúgy nem tomm, pl androidon nem megy a flash? kéne neki... Állítólag készülőben van a qualcomm-nak egy 2magos, 1.5-GHz-es chipje is, az már érdekelne netbookban, legyen csak komolyabb versenytársa az atomoknak  
- 

CPT.Pirk Jómunkásember 10 milliwatt, na ez már valami.  Jók ezek az ARM cuccok, csak terjednének gyorsabban. Egyébként érdekes ez a Flash támogatás. Maga a chip tudja, és lehet rá tenni Linuxot. Pl. az Ubuntunak van ARM-es verziója, azt felrakhatom. Ellenben arra nincs Flash, meg pl. az asztali Ubuntu 64 bites verziójára sincs. Akkor most hogy alakul ez a Flash téma? Kendek: 
 Windows nélkül mit érek én...
 Microsoft nélkül mit érek én...ARM-es netbook kütyüd Windows nélkül mond mit ér? 
 A világ Windows nélkül mond mit ér?
- 

HyP3b0y senior tag Snapdregon-nak van írva 2x is a képek alatt Nekem tetszik, pont arra jó amire egy netbooknak és felhasználójának kéne  
- 

Mindjárt jönnek a Windows nélkül nem ér semmit hozzászólások... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

Killing addikt Low end gépek.Tetszik.  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az MS ezzel kedvezhet is akár az Intel x86-os MID eszközeinek.
 Az MS ezzel kedvezhet is akár az Intel x86-os MID eszközeinek. 

Ez durva, akkor tényleg inkább Ubuntu remix, az is tudja futtatni az Androidos alkalmazásokat.
 Ez durva, akkor tényleg inkább Ubuntu remix, az is tudja futtatni az Androidos alkalmazásokat.

)
 ) 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)