Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
szerintem c&c-kből (hasonló logika alapján, mint a tiéd: 90%-ban a skirmish érdekelt meg a multi... a single-t tréningként kezeltem... habár mondjuk a tiberian sun-nál meg a ra1-2-nél a sztorira is figyeltem...) multira a tiberian sun meg a ra2 volt a 2 legjobb... azokkal rengeteget játszottunk... a ra2-ben a kieg. rengeteg poénos lehetőséget is hozott... a "mentalistákkal" eltérítgettem minden jószágot, ivánnal felszereltem őket robbanószerrel és küldtem az ellenfél bázisára... haverok csak néztek, amikor besétált hozzájuk a robbanó tehén/krokodil/majom

a red alert3 viszont egy óvodásoknak készült béna akármi lett cs*csös/latex-cuccos csajokkal, hogy "ráálljanak" a játékra
valahogy irtó béna lett és 2-3pálya után el is ment teljesen a kedvem tőle... (a red alert2-t viszont előkeresem szerintem és nekiülök megint... az jókis szórakoztató játék) bízok benne, hogy a c&c4 jóra sikeredik... puding próbája az evés... 1 lehetőséget biztos kap majd... -
Geffry
aktív tag
Éppen ezért mondtam hogy nem lenne elég...
Az első rész, a maga kis mese jellegű, akár gagyinak mondható grafjával is időtlenre sikerült, mert remek hangulatot sugároz. Az első perctől fogva epikusnak tűnt.Persze azért nem tiltakoztam amikor a TS-t megláttam, annyi szépségápolás elfért a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- HP Thunderbolt 4 kábel
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

valahogy irtó béna lett és 2-3pálya után el is ment teljesen a kedvem tőle... (a red alert2-t viszont előkeresem szerintem és nekiülök megint... az jókis szórakoztató játék) bízok benne, hogy a c&c4 jóra sikeredik... puding próbája az evés... 1 lehetőséget biztos kap majd...
Az első rész, a maga kis mese jellegű, akár gagyinak mondható grafjával is időtlenre sikerült, mert remek hangulatot sugároz. Az első perctől fogva epikusnak tűnt.