- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pentax DSLR topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás88
őstag
Viszont az a legérdekesebb, hogy minél előrébb megyünk az időben, annál fiatalabb lesz Tanya.
-
Tamás88
őstag
válasz
Neurotoxin #22 üzenetére
Na a First Decade-ből pont az utolsó példányt vettem meg mert utána már az occó EA dobozos változat volt, ami nem volt már ugyanaz, mint az eredeti dobozos, viszont valamiért már nehezen olvasta a dvd-t, de amikor tudta, akkor ISO-ba lementve már fel tudtam telepíteni, és a kódokat is elfogadta (természetesen, ami a kis könyvben volt benne).
Ja és nekem megvan az eredeti Tiberian Sun doboza is.
-
Simán. Volt szerencsém egy csomó BETA kazettával nyűglődni céges költözéskor. Persze, félrerakják az ilyesmiket, de csak a port fogja. A digitalizálás pénzbe kerül, viszont nem biztos, hogy hoz majd pénzt.
Nem egy játéknál derült ki, hogy kompletten a teljes játék "elveszett", vagyis a forráskód és minden fejlesztéskor felhasznált dolog egyszerűen elveszett. A digitális értékmegörzés faramuci dolog...
-
Neurotoxin
őstag
Elég nagy badarságot írsz! '96-ban nagyon menő volt akár a RA1 intrója is, a zenéje máig a fejemben van. Einstein időutazós átvezető videója, amiben kezet fog Hitlerrel. Éés a Tanya-s részek később
Az RA2 is nagy kedvenc volt, bár közel sem maradt úgy meg nekem, mint pl az ős C&C. Tiberian Sun?! A polcomon van azóta is a First Decade kiadás, ha ez mond valamit...
-
Ciccuka
veterán
Tiberian Sun-é szerintem teljesen rendben volt.
-
GreatL
őstag
Eléggé hülyék voltak a forrásanyagokkal. Mondjuk máshol is így van ez, óriási rumli volt mindenütt.
-
boogie84
veterán
Várós a játék!
Mit nem adnék egy Red Alert 2 vagy ahhoz hasonló új RTS-ért. -
Dr. Akula
félisten
Az átvezetők mindig is híresen szarok voltak a C&C játékokban, annak tökmindegy milyen minőségben jönnek, úgyse azért fogjuk játszani.
-
GodGamer5
addikt
Nem tudom, hogy tudnak ilyen dolgok elveszni... Elég szomorú, mondjuk ez az AI felskálázás elég jó hatásfokú cucc.
-
lmno
őstag
Gépigényről volt már valami info?
-
Ciccuka
veterán
Várjuk.
-
KROK640
nagyúr
Remastered Red Alertnek nagyon örülök
-
Fesq
tag
Jó lesz ez igy is.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Macska topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pentax DSLR topic
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Mobilinternet
- Autós topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Fogyjunk le!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest