Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszont az a legérdekesebb, hogy minél előrébb megyünk az időben, annál fiatalabb lesz Tanya.
-
válasz
Neurotoxin #22 üzenetére
Na a First Decade-ből pont az utolsó példányt vettem meg mert utána már az occó EA dobozos változat volt, ami nem volt már ugyanaz, mint az eredeti dobozos, viszont valamiért már nehezen olvasta a dvd-t, de amikor tudta, akkor ISO-ba lementve már fel tudtam telepíteni, és a kódokat is elfogadta (természetesen, ami a kis könyvben volt benne).
Ja és nekem megvan az eredeti Tiberian Sun doboza is.
-
Cifu
félisten
Simán. Volt szerencsém egy csomó BETA kazettával nyűglődni céges költözéskor. Persze, félrerakják az ilyesmiket, de csak a port fogja. A digitalizálás pénzbe kerül, viszont nem biztos, hogy hoz majd pénzt.
Nem egy játéknál derült ki, hogy kompletten a teljes játék "elveszett", vagyis a forráskód és minden fejlesztéskor felhasznált dolog egyszerűen elveszett. A digitális értékmegörzés faramuci dolog...
-
Neurotoxin
őstag
Elég nagy badarságot írsz! '96-ban nagyon menő volt akár a RA1 intrója is, a zenéje máig a fejemben van. Einstein időutazós átvezető videója, amiben kezet fog Hitlerrel. Éés a Tanya-s részek később
Az RA2 is nagy kedvenc volt, bár közel sem maradt úgy meg nekem, mint pl az ős C&C. Tiberian Sun?! A polcomon van azóta is a First Decade kiadás, ha ez mond valamit...
-
-
Ciccuka
veterán
Tiberian Sun-é szerintem teljesen rendben volt.
-
GreatL
őstag
Eléggé hülyék voltak a forrásanyagokkal. Mondjuk máshol is így van ez, óriási rumli volt mindenütt.
-
boogie84
veterán
Várós a játék!
Mit nem adnék egy Red Alert 2 vagy ahhoz hasonló új RTS-ért. -
Dr. Akula
félisten
Az átvezetők mindig is híresen szarok voltak a C&C játékokban, annak tökmindegy milyen minőségben jönnek, úgyse azért fogjuk játszani.
-
GodGamer5
addikt
Nem tudom, hogy tudnak ilyen dolgok elveszni... Elég szomorú, mondjuk ez az AI felskálázás elég jó hatásfokú cucc.
-
lmno
őstag
Gépigényről volt már valami info?
-
Ciccuka
veterán
Várjuk.
-
KROK640
nagyúr
Remastered Red Alertnek nagyon örülök
-
Fesq
tag
Jó lesz ez igy is.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest