Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Annak szakadna az anyukájába a feje aki ezt kitalálta... eddig érdekelt, ezután nincs az az Isten hogy gameljek vele... minden rész ami pc-n kijött itt figyel a polcon, ezen nőttem fel... Nincs a piacon még egy ilyen sorozat, és ezek a sarlatánok elrontják
Gratulálok...Mukorka:
Én nem virtuális szarságokért akarok pénzt adni ha nem egy jó játékért...! Kinőttem már abből hogy pénzért vegyek pixeldarabokat... adják ki lemezesen faszán ahogy kell, és ahogy eddig tették... persze ne legyen olyan fos mint az uccso rész, mert az valóban nem ért egy garast sem!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest