Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Mondjuk amennyi infóm van erről hogy most is lehet törttel játszani és még jobb is, mint az eredeti. Igazából ott a probléma a rendszerrel hogy kiadok érte 10 ropit az még a legkevesebb de nem választhatom meg hogy mit akarok játszani mekkora legyen a min ping stb. A moddolhatóság nem érdekel, mert iszonyat szar modok szoktak készülni cod-hoz, a 2-be a realism mod volt elég jó, többi gagyi, talán még a saját készítésű mapokat tartom jó ötletnek, mert ami műveltek ezzel a 15 dolláros "mappackkal" az gusztustalan, miközbe egy modder lazán átportolja az mw2-es mapokat cod4-be vagy megcsinálja.
Mondjuk mint láthattuk ezzel a lépéssel nem tántorítottak el sok embert a vásárlástól, aki szeretne játszani az így is fog, nyilván túl van lihegve ez a téma is, én amikor játszottam vele free weekenden nem voltak problémáim a csatlakozással. A steamet meg kifejezetten jó ötletnek tartom, hátrányod nem származik belőle és ilyen téren ráfért a frissítés a játékra, az lehet hogy publikusan nem vált be, de a pb-t sose csíptem.
Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- EA Sports WRC '23
- Warhammer 40.000
- iPad topik
- Path of Exile 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS notebook topic
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- Garmin Instinct 3 50mm Solar narancssárga
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0226)
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi