Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Cpt. Zsöci
tag
válasz Cathfaern #18 üzenetére
Nekem van egy tippem, hogy egy ekkora penge minek a darabolásához kellene.
És tény hogy nekem is néha ragadnak a billentyűk, mert nem megyek el a fürdőszobáig a kisollóért....
(Az usb-re pedig simán fölfér annyi zene, amivel loopolva reggelig elvagyok :U)''Destiny may know where you live, my squids, but will you be home when it comes over to play?''
-
shtml
őstag
Nagyon tetszett a cikk, végre valami eredeti, nem izzadságszagú humor. :)
A pengés verziót talán érdemesebb lett volna úgy fényképezni, hogy a képen lett volna mellette viszonyítási alap a méretéhez. OK, ott az USB-csatlakozó, de egy gyufásskatulya vagy hasonló szemléletesebb lett volna.)A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
lwolf
csendes tag
Tényleg érzékenyen érintett, amikor megláttam a Prohardver főcímében ezt a penge USB-t. :) Rögtön elküldtem emilen ennek-annak, ne csak én röhögjek.:))
Mellesleg valahol láttam USB-re csatlakoztatható hűtőventillátor-minilámpa szettet is. Külön-külön lehet csatlakoztatni, tehát vagy-vagy.
Ez már azért sok. X-I -
Husky
aktív tag
Akkor viszont inkább ne vigyék túlzásba az ilyen hardvereket, mert uborkaszezon-szaga lesz... :)
Kezd emlékeztetni a hőskori kvarcórákra: megnyomsz egy gombot, eljátszik egy dallamot. És mindenki néz nagy, nagy csodálattal... Ezt is kinyitod, és kiderül, csak egy bicskának látszó tárgy, semmi több... :DRendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!
-
Satan-Claus
senior tag
Szerintem jópofa, bár a ''haverok előtt való villantás©'' -hoz én Batman hívó reflektort szoktam használni, mert annak sokkal jobb fénye van, mint a lednek...:)
''Ha ideges vagy ragadj fejszét, attól megy a gonosz fej szét!''
-
szapcsika
csendes tag
Hmmm. A cikk szerint még a szeletelt páruzsinak sem jó. IMHO elég jól lehet étkezési célokra használni egy jó kis Victorinoxot. Nekem szokott sikerülni :)
-
Bagoly
senior tag
Elolvastad a cikket? Bob írta, hogy ezzel a cuccal (bicska) lehet villantani a haverok előtt. Én csupán azt jegyeztem meg, hogy ezzel kb. akkorát lehet villantani, mint egy usb-vibrátorral. :P
Elnézést ha csalódást okoztam volna ,mert te másra gondoltál......:DDD''A nagy nyíl útján, meg nem állva, hitesen és szerelmesen, förtelmeit egy rövid mának nézze túl szemem.''
-
-
Arhel
senior tag
Hát ez nagyon ÜT! :DDD
Nekem nagyon bejön! :C -
dark bit
tag
Ez az átlátszó műanyag külső valahogy nemteccik. Nekem van classic svájci bicskám, de ez az olcsó piros lámpa inkább gagyi külsőt kölcsönöz neki semmit, hogy elnyűhetetlenséget sugározna, az átlátszó burkolatról nem is beszélve.
d[-_-]b Cool Walley
-
JulWCZar
senior tag
Vagy USB dögcédula. Az trendy.
-
faster
nagyúr
Pisztolyt nem gyártanak pendrive-val együtt?
-
Cathfaern
nagyúr
Én biztos be fogok szerezni egy ilyet, úgysincs sohasemmi vágóeszköz a közelembe, szívok is miatta. S mivel pendrivom sincs...:D
-
twollah
nagyúr
18ezer local creditert kicsit sok az a 64Mbyte hiaba adnak hozza egy jo minosegu bokot is.
-
PostMan
tag
''Arról nem is beszélve, hogy a Swissmemory-val a haverok előtt is villanthatunk.''
Villantottál is... :))megszűnt user: PostMan
-
kaktusztea
tag
Juhhé!
Felüdülés volt olvasni a szakszerű értékelést így reggeltájt :))
Még ilyet! :DD Amúgy gondoltatok rá, hogy még sötétben is bele lehet dugni az USB-be, mer' ott a lámpa?! Fergeteges.:DDD -
Obi-1
őstag
Bruttó 18000 nem is olyan sok. Én többre számítottam. (na nem mintha ilyet akarnék venni).
Only a Sith deals in absolutes.
-
DragonR+
aktív tag
Nagyon klassz a cucc. :)
De én leginkább egy mobiltelefonba integrált villanyborotvára vágyok. :DDD
[Szerkesztve]Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…
-
Tal2
tag
A fogadást én is megnyerném, mert nekem Victorinox karórám van :)
Bobmaster: nagyon jó stílusú és szellemes a cikk
[Szerkesztve] -
mzke
csendes tag
válasz Cpt. Zsöci #3 üzenetére
Van, csak azt USB hosszabítónak híjják. Tudod, csati-drót-csati, kvázi USBcsatlakozóra csatlakoztatható USB csatlakozó. (Na ezt is kitaláltuk:C)
''Soha ne becsüld le a hülyeség hatalmát!''
-
engusz
veterán
Az informatikus kirándulni megy... :D Ez egy kicsit durva.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
simonzé
addikt
És ezt tényleg a ''komoly'' svájciak gyártják, nem a ''gagyi'' kínaiak?
Szép új világ...
:)I don't fit in. I fit out.
-
Dassler
őstag
válasz Cpt. Zsöci #3 üzenetére
olyan már van :C, sőt USB-s vibrátor is van :U
[Szerkesztve]Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
_Volkovy_
nagyúr
Ez kész.
Az egyik sajtótermékben annyit írtak róla,hogy a katona ezen viheti magával szeretteinek fényképét.A katona,meg a 7 cm-es kés tipikus esete ugyebár..:) -
Pet_i
senior tag
Az utóbbi idők legjobb hardvertesztje!!! LOL! :C
-
kbalage2
aktív tag
Lol Bob, hát rád csak ilyen hardvertesztet sóznak? :DDD
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
Cpt. Zsöci
tag
Na én ezt a cikket mindenkép besorolnám a három legviccesebb PH cikk közé és az első helyért is sok eséllyel indulna.
:DDD :DD :DDD
Ja és ami még nincs:
USB csatlakozóra csatlakoztatható USB-csatlakozó''Destiny may know where you live, my squids, but will you be home when it comes over to play?''
-
MaUser
addikt
Mostmár tényleg csak a notebook usb-jére csatlakoztatható, fűthető túrazokni és az usb-s fogkefe tesztje hiányzik.:DDD (ez illik is a fogkeféhez)
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
KERO_SAN
aktív tag
sörnyito...:D
gg Bob:Dthe troopa of tomorrow _ maydayzor FUTURE WALKS
Aktív témák
Hirdetés
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest