Új hozzászólás Aktív témák
-
reefeer
tag
Szia!
Elöször is had köszönjem meg válaszod. Másodsorban annyit szeretnék itt még az elején tisztázni, hogy nagyvállalati megoldásokban (SAN, quadprocis gépek és fölötte, iscsi, fc stb) nem vagyok otthon szóval lehet hogy elég ''alap'' dolgra is rákérdezhtek... A normál pc/workstation témában (mandrake, win2k3, scsi, kis méretü lan (8-16gép)) viszont elég járatos vagyok tehát nem kell az 1*1nél kezdenünk.
1 koltsegekhez szamold hozza a csatlakozast is
Ez mit takar pontosan? Azt hittem, hogy a SAN eszközbe már kialakított ''mobilrack keretekbe'' egyszerűen csak be kell rakni a vinyót azt bedugni a gépbe és ok. Vagy ez nem ilyen egyszerű?
Vagy te a SAN és a szerver(ek) össze kötésére gondoltál itt?
2FC csatlakozashoz szukseges HBA szinten
Sajnos ez nekem kinai.Az még ok, hogy FC=fibre_chanel=üvegszál de mi az a hba?
3 legegyszerübb esetben mi kell ahoz hogy ha van 2-3 szerverem akkor azt összeköthessem egy SAN-nel? Biztosan kell szerverenként 1 iscsi hálókártya kb menyi lehet 1 ilyen? Továbbá kellhet valami switch vagy ilyesmi amibe bedugom az adattárolót és a 2-3-4-n szerveremet. Elméletileg. És gyakorlatilag?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- TPM (trusted platform module) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- wireless, bluetooth hangfalrendszereek
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest