Keresés

Aktív témák

• Sick Boy

őstag

pedig esküszöm, hajlandó volnék pénzt adni szoftverekért, csak ÉSSZERŰ árat. Pl. _az barátom, meg Tibusz is szoktak venni leárazott, régi játékokat, 1000-1500 HUF-ért és tök jó, ennyit hajlandóak ezért kiadni. Hidden & Dangerous, Half Life, stb, régebbi nagy játékokat meg lehet találni a supermarketek polcain olcsón és megvesszük.
    Én az újságmelléklet DVD-kre bukok, azért is hajlandó vagyok kiadni 1000-1500 pénzt +-pluszban, hogy kapjak egy DVD filmet az újsághoz, na, de 6000 forintot, amennyiért a premier DVD-ket osztogatják, meg a 10000+ forintos új játékok, hát, hogy is mondjam, szerintem botrányosan drágák, én ennyiért_NEM_VESZEK_SEMMIT!!! és kész.

• Sick Boy

őstag

Hát ez egy nagyon szomorú cikk, sok ilyet olvashattunk már.
    Hát igen, végül majd' mindenki a szoftverkalóznál köt ki. A hardverek megvásárlása, ugye kikerülhetetlen, mire összeállítasz egy elfogadható gépet, a gatyád is rámegy, és akkor jön a MS, hogy vedd meg az oprendszerét 40 K-ért, hát tudják, hogy mikor...
    Persze ott a linux, nem kötelező windowst használni, na jó, nem is mondom tovább, mert 50+ oldalt tudnék írni ezekről a dolgokról, a témánál maradva, értetlenül állok az előtt a tény előtt, hogy Magyarországon nem lehet weben vásárolni külföldről. Nem mindegy nekik, honnan jön a pénz? A pénznek nincs szaga...
    Áhhh mindegy, lassan az az érzésem, hogy mindíg ilyen ''lenézett'' ország maradunk mink. Azt hittem az EU tagsággal egy csapásra megszűnnek ezek a dolgok, de nem, bár az igazat megvallva valahol azért motoszkált bennem...

Aktív témák