Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
keopsz
HÁZIGAZDA
ej. ne tartogassuk.. :)
nemtom te mitől szarsz be, de miért gondolod, h az az általános beszarási-küszöb? :)
amúgy meg the matrix has you, ha jól látom, ellenben az én szemem már most is drága jószág, és engem nem hat meg, h mi lesz MAJD. tft viszont már most is van, az említett parák meg idővel úgyis fullra megoldódnak. ám szerintem addig sem árt, ha az utóbbi ''10év'' egyik pompás kis -megjelenítőketérintő- áttörését reklámozzuk, és nem 17''-os analóg villanykörte-szörnyek előtt ülve álmodozunk a szép, új világról. mert ez utóbbi esetben tipikusan a vak vezet világtalant fennforogás köszön vissza.. az meg jó nem lehet.
tft-re fel! :DD
Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xbox Series X|S
- Tudományos Pandémia Klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anime filmek és sorozatok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Windows 11
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27DG610SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Dell 27" 2K sok kis karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- LG (55UH5J-H.) 140CM 4K WIFI PROFESSIONAL MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest