- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos tablet topic
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SityiSXT
őstag
válasz
VágniValó
üzenetére
Miben van konkrétan igaza? Én szoktam a laptopteszteket csinálni azon az oldalon, ahol publikálok, de nekem a főszerk soha nem továbbított olyan dokumentumot, e-mailt, ahol a gyártó nekem előírt volna bármit is a tesztre vonatkozóan. Jó, persze nem vagyunk egy TPU, de még "csak" PH sem, viszont pont emiatt nem erőltetem a csilliárd benchmarkot se (az a pár, ami van, szerintem elég jól be tudja pozicionálni a gépet teljesítmény szempontjából), hanem próbálom a hétköznapi használat és gaming során tapasztaltakat megosztani. Pasztázni meg nem pasztázhatom, mert vissza kell adnom és jó eséllyel utánam más is megnyomkodja majd - ő pedig akkor fals eredményt fog kapni.
(Amúgy az eddigi legforróbb gép, ami nálam jártt, az Alienware m15 volt. Azt pont emiatt lehúztam. Azóta nem volt nálam Dell/AW gép - hogy miért, azt nem tudom. De jó eséllyel egyszerűen csak így alakult; nem hiszem, hogy bármi különösebb mögöttes oka lenne.)
Konkrétan a TUF-fal egyelőre nem látom, hogy különösebb baj lenne. Igaz, eddig csak egy modellt tudtam tesztelni, de szerintem teljesen érthető az árkülönbség egy RoG géphez képest, és teljesen vállalható "kompromisszumokkal" jár az alacsonyabb árcédula. Műanyag? Igen, de legalább nem szappantartó, és a merevsége se rossz. A kijelzője nem Pantone minősítésű. Lehet, de legalább IPS és 120 Hz. Nem RGB a billentyűzet? Annyira nem baj, legalább van háttérvilágítás. Nincs numpad/tapipad kombó (mint pl. nem egy Zephyruson)? Ezt sajnálom ugyan, de lehet enélkül is létezni...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő