Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
2 boltban 152 megnéztem közben, a másik 2 helyen 160 fölött van már, úgyhogy egyikünknek sem volt igaza
Valószínűleg azért lett a ray tracing-re helyezve a hangsúly, mert nyers teljesítményben nem történt számottevő előrelépés az előző generációhoz képest. Az 1080 Ti tulaj nem fog 2080-at vagy Ti-t venni nyilván, csak ha nagyon felveti a gempa.@Chaser
Most ennyi erővel télen meg mért nem snowboard pécé helyett?
Az hogy eljön a nyár nem jelenti azt automatikusan, hogy akkor mindenkinek kötelező odakint matyizni, és véget ért a pc gaming.
Amúgy én a kánikulát legalább annyira rühellem, mint az extrém hideget. A legmelegebb/leghidegebb napokon nem vagyok hajlandó még az utcára sem kimenni (saját bizniszem van itthon szerencsére, úgyhogy nem kell munkába sem járnom).
A klímától meg vagy megfázok, vagy a szemem nem bírja. Ventilátorokat használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest