- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendzso
senior tag
Én egy Surface Pro-t használok (10", fullhd) 150%-os felskálázással, az pont az 1366*768-nak megfelelő méreteket eredményezi. Igazából gyakorlatilag csak egy desktop programot használok rajta, és az pont nem skálázódik fel, de nem vészes, egy icipicit "homályosabbak" az ikonok, de nincs szétcsúszás, meg eltűnő gombok, ki nem férő szövegek. E felett én így szemet tudok hunyni, viszont ami érdekesebb, hogy böngészni is 150%-os nagyítással érdemes, ezt pedig te is ki tudod próbálni a gépeden, ugyanaz lesz a hatás, és ott már picit talán jobban belezavar a felhasználói élménybe, bár ez nyilván szubjektív.
Amúgy nagyon jó, hogy ha kell, akkor kényelmesen használom általános dolgokra, ha meg pl excelezni akarok, akkor átállítom fullhdra és óriási területet belátok egyszerre. Mondjuk ilyenkor a touchpad felejtős precíz munkára, rendes egér kell, ha nem akarod kitépni az összes hajszálad.
Itt van összehasonlításnak két képernyőkép, sajnos a minőséget lerontotta a .jpg formátum, de elküldhetem az eredetit, ha szeretnéd. A címsor betűit érdemes összehasonlítani a programéval.
150% DPI
100% DPISzerk.: Hmm megnéztem 22"-on is a screenshotokat, és sokkal drasztikusabb a skálázásból adódó hátrány, 10"-on nem ilyen feltűnő a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Fogyjunk le!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Subaru topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest