Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Micro Four Thirds
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Szerintem ott buktak, hogy fel akarják találni a lóba való vízvezetéket, miközben csak a megfelelő igényeknek kellene megfelelni.
Ami szerintem :realisztikus működésű lövöldöző eszközök (az airsoft sem véleltlenül lett olyan sikeres, pedig ott szúr a tüske, sár van, kavics megy a cipőbe... stb)
és természetesen mindezt a vezérléssel összekötni, hogy ne az ujjával kelljen hadonászni a playernek. MErt szerintem nem azzal akar.
Azután máris lehetne csinálni stand-alone játékot 2*2 méteren, vagy hogy multiban tolják a játékosok, mindenkinek van egy 3-4 méteres szakasza, amit védenie kell a támadó hordáktól. Akár 10-20 embert is össze lehetne rakni ilyen lövöldözős játékba. csakhát ugye a számolási kapacitás -
Ragnar_
addikt
Én úgy képzeltem a VR-t, mint a Stereo3D-t, hogy idővel sok játéknak lesz VR verziója, nem pedig, hogy a VR verziók mind külön játékok szinte telportálgatással. (Persze, ha FPS-nél motion sickness jelentkezik a felhasználók 80%-nál az nem túl örvendetes..) És a VR húzócím jelenleg ugye, ha jól tudom az a fénykardos ritmusjáték. Persze egy egységesített szabvány célszerű VR-hoz is, csak akkor ugye elvileg ugrik az exkluzivitás, ami felhasználói szempontból annyira nem is baj, hiszen nincsenek csak Nvidia és csak AMD játékok sem.
-
még épp időben!
(...mielőtt a valve után a többiek is kukázzák az egész hóbelevancot
)
-
Redneck
nagyúr
Pont az ilyen lépésekre van szükség, hogy a VR és AR fejlődjön és gyorsabban terjedjen. Az senkinek sem jó ha 5 felé kell fejleszteni. Egységes API kell, amiket speciális kiegészítésekkel lehet az adott termékre konfigurálni. Ha az alap közös, mindenki jól jár, és gyorsabban, nagyobb közönséget érhetnek el vele. Az eszközspecifikus kiterjesztéseket írják meg az adott eszköz programozói.
Persze így leírva milyen egyszerűen hangzik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Khronos Group VR- és AR-piacot egységesítő megoldása a 0.90-es verziónál tart.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- ASRock AMD Radeon RX 9070 Steel Legend 16GB OC - Bontatlan! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest