Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • DraXoN

  addikt

  Érdekes.. órajelben utolérték az első verziós N230as atomokat :DD .. a második generációból meg úgy tudom 1.8as is volt.. az még távoli xD Nagyon elbízhatta magát az intell ebben a kategóriában, hogy ilyen alacsony órajeleken adta ki az alap rendszert (és lassabbnak lenni az előző generációnál is)

  Csak annyit még, hogy aki szerint meg már lépni kellett volna a fusionra az Intelnek (meg minden hasonló esetben) fura, hogy ilyen gyors választ várnak egyesek.. Gyakorlatilag a lehetetlent kérik, ugyanis egy-egy új architektúra kifejlesztése évekbe! kerül. lehetetlen válaszolni érdemben egy gyengébb architektúrával egy fejlettebbre 1-2 hónapon belül (de még akár 1 éven belül is, hacsak előre már nem kezdtek el évekkel ezelőtt ez ügyben kutatásokat.. de a gyártás beindítása akkor is több hónap!).

  Úgy szeretném, ha ezek a "már lépniük kellett volna" emberkék átgondolnák, azt hogy mit is kérnek ilyenkor.. ezt most csak általánosságban említem, senki ne vegye magára, de azért gondolkodjon el rajta az aki úgy érzi ez őt illeti és szükséges...

  [ Szerkesztve ]

  The human head cannot turn 360 degrees... || Xeon 2678v3; Rx470; 32GB; 240GB; 2Tb + 3x1TB || Huawei Mate 20 X 5G

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés