Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Billentyűzet gondom van
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aytukabozs
üzenetére
Ma kulonosen nem vagyok jelen, mert dual szulinap van nalunk

-
sunnyi
csendes tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Igen, hiába csináltam leírás szerint mindent az SP Flash tools észresem veszi a telefonom...
-
RufuszX
senior tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Flashtoolos recovery és boot.img is jó nekem is csak az volt + MTKDroidtoolsból kell block térkép (print screen) és scatter file. Ebből készített Cappa CWM-t, de majd úgy is jelzi ha más is kell.

-
RufuszX
senior tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Megnyugtató, még ment a gép, de utána már csak az ellenőrzés lenne vissza.
Azt Te hogyan oldottad meg?
Egyébként a screenshot alapján jól vittem be a számokat? -
RufuszX
senior tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Közben rájöttem már csinálja a flashtool

De kaptam az utolsó bevitelnél egy ilyet. Az nem gond, hogy ha ez a rész kimarad vagy mi okozhatja ezt?És nem értek hozzá, de az nem gond hogy mindenhol 2 db nullával kevesebbet lehet bevinni a flashtoolba?
-
válasz
aytukabozs
üzenetére
Ez esetben a CWM mentési formátuma nem volt tar-ra átállítva, hanem dup-on volt.
Másként működik a két mentési forma.dup: csak a módosult fájlokat menti a legutóbbi mentés óta. helyet spórol, nehéz kezelni.
tar: jó nagy helye foglal, viszont másolás, tárolás, érthetőség szempontjából kedvezőbb. -
válasz
aytukabozs
üzenetére
Ha nem volt bent az akku, akkor tedd be .
Ez szokott segiteni. -
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
"este kipróbálom a 5.135- öt"
no megvolt, ezzel ugyan elkezdte a kiolvasást de a 2 legnagyobb blokkot (android, usrdata) nem tudta elmenteni...
HA csak MTK_Droidtools mentésből van komplett, azzal kamikaze akció nekimenni egy romcserének? -
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére

most meg mi a baja...?
BROM ERROR : S_FT_DA_NO_RESPONSE (4001) -
válasz
aytukabozs
üzenetére
Fat es bmtpool nem mentheto a flashtool-lal.
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
nem, nem csinálhatom úgy:
"[WARNING] Read back length is adjusted to 512-bytes anignment" :/ -
válasz
aytukabozs
üzenetére
Amennyiben nem kompatibilis a CWM mi lehet a legrosszabb forgatókönyv, lehet baja a telefonnak, vagy csak szimplán nem tudom használni.?
Hál'Istennek a recovery blokkeszköz teljesen független a normál rendszer indulásától, így max recovery nem lesz elérhető, vagy szétesett képe lesz.
A telefon normál működését nem szokta befolyásolni, kivéve, ha az új recovery mérete meghaladja a recovery-nek szánt helyet (ez általában 6MB szokott lenni). -
válasz
aytukabozs
üzenetére
Szia!
Sajnos a képet nem tudom megnézni (eléggé korlátozottak a lehetőségeim nap közben).
Viszont ha szöveges módon berakod a scatter komplett tartalmát - remélem nem az újab fajta 7,5kB-os... -, akkor azt elég gyorsan át lehet alakítani emészthető formára. (Az egyszerűbb scatter-t az MTKDroidTools 2.4.8b-vel javaslom elkészíteni)elég az itt látható memoria kezdőpontokat és hosszakat bemásolnom a flashtoolba, ez helytálló infó?
Nem tudom, nem ellenőriztem még, hogy melyiket kell beírni.ill. az SPFT indításakor egy preloader sor nekem már alapból ki volt töltve, azt simán módsíthatom, töröljem ki azt a sort, vagy nincs jelentősége melyiket csinálom
Asszem' nem egészen értem ezt a kérdést.
Mit szeretnél módosítani vagy törölni?
Ha readback-et csinálsz, akkor mindegy milyen scatter-t adsz a flashtool-nak, nem azokat az értékeket fogja használni, hanem amit te megadtál.
A scatter a tényleges felíráshoz kell, nem a readback-hez.A cwm-mel kapcsolatban nem tudok 100%-ban igent mondani. Lehet igen is, meg nem is. Vannak olyan kínai gyártók (kb. az összes, ide értve a Lenovo-t, THL-t is), akik figyelmeztetés nélkül módosítanak hardvert, és egy addig régebbi működő CWM egy újabb kiadáson már nem működik). Tehát próbálkozni lehet, csak nem garantált a siker.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Bluetooth hangszórók
- iPhone topik
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- További aktív témák...
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest