Új hozzászólás Aktív témák

• cappa72

nagyúr

válasz aytukabozs #133 üzenetére

Szia!

Sajnos a képet nem tudom megnézni (eléggé korlátozottak a lehetőségeim nap közben).
    Viszont ha szöveges módon berakod a scatter komplett tartalmát - remélem nem az újab fajta 7,5kB-os... -, akkor azt elég gyorsan át lehet alakítani emészthető formára. (Az egyszerűbb scatter-t az MTKDroidTools 2.4.8b-vel javaslom elkészíteni)

elég az itt látható memoria kezdőpontokat és hosszakat bemásolnom a flashtoolba, ez helytálló infó?
    Nem tudom, nem ellenőriztem még, hogy melyiket kell beírni.

ill. az SPFT indításakor egy preloader sor nekem már alapból ki volt töltve, azt simán módsíthatom, töröljem ki azt a sort, vagy nincs jelentősége melyiket csinálom
    Asszem' nem egészen értem ezt a kérdést.
    Mit szeretnél módosítani vagy törölni?
    Ha readback-et csinálsz, akkor mindegy milyen scatter-t adsz a flashtool-nak, nem azokat az értékeket fogja használni, hanem amit te megadtál.
    A scatter a tényleges felíráshoz kell, nem a readback-hez.

A cwm-mel kapcsolatban nem tudok 100%-ban igent mondani. Lehet igen is, meg nem is. Vannak olyan kínai gyártók (kb. az összes, ide értve a Lenovo-t, THL-t is), akik figyelmeztetés nélkül módosítanak hardvert, és egy addig régebbi működő CWM egy újabb kiadáson már nem működik). Tehát próbálkozni lehet, csak nem garantált a siker.

Új hozzászólás Aktív témák