Új hozzászólás Aktív témák
-
Bpisti84
tag
Próbálkozok még egy kicsit ezzel a DroidTools mentéssel.
Jó lenne rájönni, hogy mi lehet a baj. Attól tartok, hogy hiába csinálom meg az SP mentést, lehet nem tudom majd azt se használni, ha esetleg szükségem lenne rá.Lehet, hogy hülye kérdés, de létezik, hogy a tűzfal nem engedi a root shellt és azért kapom ezt: ERROR : SU inaccessible?
Vagy a #Superuser nincs jól beállítva?
Az az érdekes, hogy nem gondolkozik rajta sokat egyből dobja az error üzenetet.
-
Bpisti84
tag
Az MTKDroidTools-os mentés egyszerűbbnek tűnik, de ha nagyon nincs más megoldás akkor majd lehet, hogy neki fogok a DD-nek.
Probáltam egyébként Factory módba is, de úgy fel sem ismerte a DroidTools a telefont.
Vagy kell esetleg mást is csinálni azon kívül, hogy belépek a menübe? -
Bpisti84
tag
Erre esetleg nem tudja valaki a választ?
-
Bpisti84
tag
Sikerült csatlakoztatni a telefont.
Mivel már korábban rootolva lett, ezért sárga a jel alul a droid toolsba és ezt írja ki:
"Lenovo S660 system/bin/su is found! Via the ROOT button it is possible to get root shell!"De ha rákattintok a ROOT-ra akkor ezt írja ki:
ATTENTION! Requests for confirmation on the device screen are possible!
--- ERROR : SU inaccessibleMi lehet a gond, esetleg szükségem lenne a BusyBox-ra?
-
Bpisti84
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Lenovo S660-at. Már rootolva lett, van rajta superuser is, de mielőtt használatba venném szeretnék csinálni egy Backup-ot.
Letöltöttem az MTKDroidTools v2.5.0-t. Beléptem factory módba, elindítottam a toolt, de nem ismeri fel a készüléket:
"The device isn't revealed. Connect or reconnect a cable!"Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a baj?
Vagy tudtok esetleg másik megoldást amivel egyszerűen lehetne csinálni egy Backup-ot az egész telefonról?
Előre is köszönöm!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest