- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Apple notebookok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Engem csak a sztori érdekelt volna. Kár, így most kimarad.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
niof
veterán
Igen, azt a filmszerű vonalat ha továbbvinnék, akkor a MW többi részére is vevő lennék. Az a sztori jól össze volt rakva. Látványos volt, majdhogynem izgalmas, és szerintem jó felvezető történet volt a régi részek elé, hogy miből is épült fel a TF 141 (ha jól emlékszem a nevére). Ha a másik 3 rész is meg lenne csinálva ezzel a motorral, ilyen minőségi átvezető videókkal és sztorival, akkor instant buy lenne mindegyik (a régiek mellé ).
A multi része engem nem mozgat, ha online lövöldézni akarok, akkor csak a PUBG... A többi a nyomában sincs. A hibáival együtt sem.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
deltaa97
tag
Azért a COD MW 2019 sztorija nem volt rossz, kicsit talán túlzottan is filmszerű.
Ez a BOCW sztoriban nem volt egy nagy eresztés, főleg a KGB székházas pálya vége volt nagyon face-palm.Multi az nem rossz de vannak idegesítő részei: ha egy enemy befut a spawn pontra, akkor a játék esetekben későn kapcsol és respawn után 2 másodpercen belül halott vagy, valamikor meg túl gyorsan fordítja meg a spawn pontokat és téged úgy lőnek hátba, hogy simán abban a tudatban vagy, hogy szemből jön ellened az enemy. Ez részben igaz is, de az újonnan respawnolók már a hátad mögül jönnek így 2 tűz közé szorulsz.
Másik, hogy itt is sok az ugra-bugráló gyökér, akik valami rapid fire-s smg-vel darál. De ha az ember rááll, szépen le lehet rontani a K/D-jüket.
Összességében PS4 Pro-n kb 70 óra multi után úgy érzem visszalépés a Modern Warfarehez képest.Xiaomi 12X 8/128 GB Grey -> Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium | Életem legrosszabb döntése, hogy gépészmérnöki pályára tévedtem...
-
niof
veterán
-
Steven
addikt
story mód (ami miatt meg lett véve gyereknek ) amúgy is pár óra alatt ki pörgethető .... brutál rövid
nem éri meg az árát aki amiatt venné meg
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Apple notebookok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- További aktív témák...
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest