Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
én a szakdoga progimat 750es duronon 256mega rammal csináltam... ott azért megéreztem, ha balf@sz módon valósítottam meg valamit, hogy utána a fordító nyögött nagyokat
egyre jobban megjön a kedvem megint a programozáshoz
(mellesleg raktam bele előre renderelt videókat is, amiket 3dsmax-ban készítettem... az is berakta a kiskaput...)
úgy épült fel az egész, mint a legó: felépítettem a formot, beállítottam rajta minden elemet, aztán mögéírtam a kódot
azért kellett hozzá az előképzettség a kód megírásához... a grafikus felület meg amit pluszban adott, az csak a hab volt a tortán 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Iphone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyre jobban megjön a kedvem megint a programozáshoz
(mellesleg raktam bele előre renderelt videókat is, amiket 3dsmax-ban készítettem... az is berakta a kiskaput...)