Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• 300

csendes tag

Azt kell mondjam,be fog bukni amit mondott,a PC-ket teljesen kiszorítani nem lehet...
    Nyilvánvaló hogy a kis mobil "kütyük"ből több lesz majd,sokkal több mint eddig,de figyelembe kell venni hogy most válság van ami visszaveti a folyamat gyorsulását.A másik dolog hogy sokan csalódtak a Notebook-ok ban,és maradtak a PC-k nél.
    Tekintve hogy itt nekünk főleg most,Magyarországon még gépet sincs pénzünk bővíteni....nem tudom miről beszél a Kollega?
    A közszféréban még mindig sok a P1-es masina!!!!!!!!!!!!!!!meg a dos os program.És az alkalmazottak nem megfelelően,"és még enyhén fogalmaztam"képzettek,kicsit fapadosak :K ,így az Arm kolega megint elhamarkodta a bejelentését.
    Persze megértem a magabiztosságát ő biztos nem 70ft ot keres,ha eggyátalán van állása a magyar embernek....
    Amerikában a Mekintos miatt az ország fele a felhasználói szegmensben,osx-et használ míg nálunk xp az isten.Mi is használnánk Mekintost ha telne rá.A gazdag réteget leszámítva,de azok nem fogják megmozgatni a magyar hardver piacot.
    Úgyhogy azt kell mondjam,ez kicsit jobban el fog húzódni ahogy azt a kolega gondolja....
    Ez a magyar valóság,jó reggelt Her.ARM :R :R

Új hozzászólás Aktív témák