Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
300
csendes tag
Azt kell mondjam,be fog bukni amit mondott,a PC-ket teljesen kiszorítani nem lehet...
Nyilvánvaló hogy a kis mobil "kütyük"ből több lesz majd,sokkal több mint eddig,de figyelembe kell venni hogy most válság van ami visszaveti a folyamat gyorsulását.A másik dolog hogy sokan csalódtak a Notebook-ok ban,és maradtak a PC-k nél.
Tekintve hogy itt nekünk főleg most,Magyarországon még gépet sincs pénzünk bővíteni....nem tudom miről beszél a Kollega?
A közszféréban még mindig sok a P1-es masina!!!!!!!!!!!!!!!meg a dos os program.És az alkalmazottak nem megfelelően,"és még enyhén fogalmaztam"képzettek,kicsit fapadosak,így az Arm kolega megint elhamarkodta a bejelentését.
Persze megértem a magabiztosságát ő biztos nem 70ft ot keres,ha eggyátalán van állása a magyar embernek....
Amerikában a Mekintos miatt az ország fele a felhasználói szegmensben,osx-et használ míg nálunk xp az isten.Mi is használnánk Mekintost ha telne rá.A gazdag réteget leszámítva,de azok nem fogják megmozgatni a magyar hardver piacot.
Úgyhogy azt kell mondjam,ez kicsit jobban el fog húzódni ahogy azt a kolega gondolja....
Ez a magyar valóság,jó reggelt Her.ARM
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest