- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Ha még egy millióan is maradnak akkor is megéri nekik fenntartani a játékot maximum nem ennyi szerverrel.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
szupermacs #20 üzenetére
wow műfaja nevében csak azért van RPG mert van egy városrész ahova bejárnak egymást szivogálni a furcsa fiúk az RP szervereken, inkább MMOTPS-nek nevezhető az irány
-
szupermacs
veterán
Akkor nektek egy BG1-2 és IWD1-2 már mehet a pokolba? Kicsit több az olvasnivaló bennük. Engem nem zavar. Persze lehet engem utálni, hogy szeretek olvasni egy játékban is.
-
Raysen623
addikt
válasz
szupermacs #16 üzenetére
Ha olvasgatni akarsz, akkor olvass könyvet. Én nem vagyok rá hajlandó, mert nem ezért fizetek! De ha már RPG, akkor ott van a Mass Effect első része, vagy az SWTOR. Na az RPG és még olvasnod sem kell sokat. A történet meg magáért beszél. Az összes kaszt sztoriját végigjátszottam és mindegyik egyedi volt és vitt magával.
-
Szakiii
addikt
válasz
szupermacs #16 üzenetére
Most komolyan jobb az ha alt tabolgatsz hogy megcsinálj valamit ami csak azért nem egyértelmű mert egyszerűen nincs info róla a játékban? Hát nálam ezt jelenti a buta..
-
sagem
addikt
Akkor leszünk "hivatalosan" is nagyon öregek, amikor a Blizzard bejelenti, hogy lekapcsolja az utolsó WOW szervert is
-
ripla
addikt
több év kihagyás után tértem vissza, és a csalódást okozó panda és draenor után ez a kiegészítő nagyon jó lett. ugyanaz a pozitív élmény kapott el, mint amikor kijött a burning crusade. összekapta magát a blizzard, az egyértelműen látszik.
-
Raysen623
addikt
válasz
szupermacs #11 üzenetére
Szerintem meg pont az előnyére vált a grafika feljavítása is, meg az összes többi apróság, amiket korábban add-onokból kellett megoldani. Játszahatóvá vált a játék és nem olvasással meg találgatással megy el az időm nagy része hanem aktív játékkal. Még a BC időkben vettem meg a játékot, de mára érett be nálam igazán. Csapatban meg baromi jól lehet tolni.
-
szupermacs
veterán
válasz
noPublicFG #9 üzenetére
Catával szűnt meg bennem, hogy belogoljak és csak sétálgassak mindenfelé. Tönkretették a Vanilla világát. A grafika feljavítása sem vált a játék előnyére szerintem.
-
ldave
félisten
válasz
noPublicFG #9 üzenetére
Nekem a LK végéig volt szinte folytonos előfizetésem. Azóta évente pár hónap, meg persze minden új kieg megjelenésekor egy hosszabb etap. Ilyenkor a régi csapatból is sokan visszajönnek, jó így játszani.
-
Eleddig nekem a Vanilla és a TBC amik bejöttek. A többin már érezni lehet a "tegyünk még rá egy lapáttal jó lesz az" hozzáállást.
"Akkor" még azért játszottam, mert nagyon jól esett belogolni és csak úgy sétálgatni a humán és elf kezdőkön. Csak úgy, mert szép, szép a zene, kellemes a hangulat. Most ugyanezt a "fílinget" a Witcher adta vissza. -
lofagi
addikt
Én is a Lich Kingnél hagytam abba, hihetetlen jókat játszottam a WoW-al, aztán az élet úgy hozta,hogy nem maradt rá időm. Most lenne, de már nem akarok visszamenni. Valahogy már biztos nem hozná azt az érzést, amit régen. Így aztán inkább felejtős a dolog. Jó lenne ha dolgoznának már valami új MMO-n a Blizznél, eddig minden játékok hosszútávú volt. De amíg megy a szekér addig hülyék lesznek váltani.
-
ldave
félisten
válasz
szupermacs #3 üzenetére
A Cata, a WoD és most már a Legion a rekorder a maguk 3,3 milliós nyitásával. A többi kiegészítő ez alatt teljesített.
Itt van amúgy a hivatalos előfizető adat, egészen az utolsó publikált számokig:
-
wjbhbdux
veterán
Scholes9: a WoWot már sokan eltemették. Ha sikeres lenne, akkor nem hagyta volna ott több mint 95 millió játékos. Az hogy a játék mikor hal meg, relatív. Valaki azt nézi, hogy Bobby Kotick pénztárcája meddig van kitömve. Valakinek meg 4 éve üres volt a szervere, és single playerben játszhatta csak a játékot, amire a Blizzard csak évek(!) alatt reagált szerver összevonással, holott havonta szedték a pénzt.
-
szupermacs
veterán
,,Cataclysm - 3,3 millió az első napon, 4,7 millió az első hónapban"
Ez nagyon meglepett, hogy Cata kiegből több fogyott, mint az előzőekből.
De kíváncsi leszek, hogy 1-1,5 év múlva hányan maradnak még a szervereken. Gondolom most sokan visszamentek az új kaszt és Dalaran visszatérése miatt. Engem Mondjuk az utóbbi megfogott, biztos érdekes. De már Draenor sem tetszett annyira.
-
Scholes9
nagyúr
Teljesen balgaság temetni még a WoW-ot.
-
ldave
félisten
Idén se halnak éhen a Blizzardnál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy nap alatt több mint 3,3 millió példány kelt el a népszerű MMO játék legújabb kiegészítőjéből.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Könyvajánló
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android szakmai topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OpenWRT topic
- Politika
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest