Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- OLED TV topic
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaygab
tag
válasz
golyani #9258 üzenetére
Én most rendeltem meg Aliról a nagyobb és sokkal okosabb tesóját a Kingbolen BM580-at, kicsivel több pénzért, mint a Temun a BM550.
8900ft volt szállítással , Jan 9 körül itt is lesz.
Vannak videók a youtubeon az 550 és 580-ról is, szerintem jó cucc lesz
Itt írta valaki , hogy a Micro 200pro-nak szèthullott a csipesze, így azt inkább nem akartam rendelni, ez megbìzhatóbbnak és jobbnak tűnik. -
Brogyi
őstag
válasz
golyani #9261 üzenetére
Ezt nem gondoltam volna
. Jól látod:
" 2 éve vajon 5 évesen vettem-e az akksit."
Az akksid száma "720". Az megfelel 2017 áprilisnak. Kicsit túltárolt darab. Ott lehet még némi reményed ha minden cella azonos. Bármelyik gyengébb akkor nem sok az esély. Kell neki az odafigyelés, és még lehet benne valami esély a megmentésre. Neked is azt ajánlom, valami szabályozható tápegységről állíts be 16,5V-t, és 67Ah esetén 2A korlátot. Legalább (értsd minimum) 2 órát hagyd rajta. Eredménytől fúggően léphetsz tovább. -
Brogyi
őstag
válasz
golyani #9259 üzenetére
Kicsit feljebb keress rá "lajos75" tapasztalatára. Olvasd el, és hajrá.
Hogy hány éves az már nem számít. Megmenthető, vagy sem, és ez a lényeg. Automata töltő már nem segít. Kell egy töltő amely képes magából akár 16V-t is kiadni. A lényeg, hogy 2A-nál ne legyen nagyobb az áram. Ez kb. a kapacitás 3%-a. Ha ez nem segít akkor vehetsz másikat. Az EFB start/stop-s autóba való. Gyanítom smart töltése van. Ha diesel, akkor ne kisérletezz. Sajnos másikat kell venni, és ha olyan az autód akkor még a központi egységgel is tudatnod kell az akksi cserét. Sőt be kell scannelni a kódját, mert a smart system nem fogja új akksiként kezelni. Ez a VW családra jellemző. Most van időd játszani vele. Az akksit vedd ki, vagy válaszd le az autó hálózatáról mikor töltöd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Assetto Corsa Competizione
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Politikai mémek
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- EVGA 850 BQ 850W 80Plus Bronze félmoduláris táp, összes kábelével,nagyon keveset használt
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest