Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- UHD filmek lejátszása
- Mini-ITX
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BatchMan
senior tag
A játék ötlete 1000 éve létezik Bridge Builder néven. Mi öt éves?
-
törölt tag
Ellehet vele szórakozni, GlaDOS is hozza a formáját, szerintem nem rossz, de nem kell túl nagy elvárásokkal nekiülni. Tényleg jó lenne már egy Portal 3.
-
NandorHUN
addikt
Ez nem Portal
-
Winner_hun
félisten
miszlikbe aprító lézerek és
márcsapdák állják a járművek útját ---> más -
Cifu
félisten
Ahogy az Angry Birds esetében is más IP-k felhasználásával próbálták a már megkopott játékmenetet feltámasztani (pl. Angry Birds Star Wars), úgy ez sem több a BC sorozat tovább éltetésénél, csak most a Portal IP bevonásával.
Egyébként ilyen szempontból tényleg szánalmas...
-
ribizly
veterán
Annyi jó játék van ma már, amik odab@sznak (és ide tartozik a Portal 1 és 2 is), hogy ez még az ingerküszöböt sem üti meg nálam.
-
Gyula84
veterán
Portal 1-2 remek volt, de ez... inkább kihagyom
-
Cifu
félisten
A Portal háttér miatt megnéztem.
A hangulatot egy ideig adják GLaDOS idióta szövegei, de ezt leszámítva a 20. pálya után meguntam (elvben 60 pálya van benne).
A hídépítés elsőre jópofa dolog, de igazából kevés a változó, minimális változtatással egy előre kitalált hidat kell felépíteni. Vagyis kitalálni, hogy a pálya megálmodója milyen hidat álmodott meg oda.
Igen, lehet azt játszani, hogy mi a legkevesebb anyagból kihozható híd, de akit nem motíválnak más játékokban az achievmentek (ahogy engem), az az ilyesmit nem értékeli túlzottan.
Inkább jöhetne a Half Life 3 meg a Portal 3...
-
Psychopeti
senior tag
Hát ez nem győzött meg sajnos. Inkább akkor már a Pontifex 2
-
hitvanyalak
senior tag
Korrekt játék. Engem egyik BC sem tudott soha lekötni,de ez nagyon bejön.
-
-Faceless-
őstag
válasz
Sanchez638 #1 üzenetére
Hát igen nem minthogyha a portal-ban lennének mozgatható panelok amikből fel lehetne ilyesmit építeni. Jah várj...
-
GodGamer5
addikt
Ez így ránézésre is nagyon low-budget cím lett.
-
Sanchez638
addikt
Az ötlet csak abban nem tetszett, hogy egy csúcs szuper helyre miért kell vascsövekből hidat építeni...
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- GIGABYTE AORUS P750W Gold Moduláris Tápegység
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest