- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Meghozta az RTXMG és RTXNTC fejlesztőkörnyezetét az NVIDIA
- CPU léghűtés kibeszélő
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komcsi
tag
válasz Black Dragon #72 üzenetére
Én ma megvettem a G19-et ..Csak jókat tudok mondani. Tökéletes kis szerkezet.Bár kár hogy a Logitech nem csinál magyar kiosztásút is. Nehéz megszokni mi hol van.
Logitec mindörökké...C:\Privátot előbb észreveszem!...
-
Black Dragon
addikt
Nekem G15 öm van Refresh változat és rosszat nem tudok róla mondani Nagyon baba bill és Logitech G9 es egeremmel mégjobb az összhang Valamit tud a Logitech
-
Mr.Minyi
tag
A bill az brutál igaz borsos az ár!
Don't live your life in vain!
-
olanor
tag
Ezekre vevő leszek. Épp most akartam venni egy G15-öt de inkább a G19-et választom. A füles nagyon baba. Az is kelleni fog Egerem most egy G9 az marad eszembe sincs lecserélni egy X-re mert nincs értelme.
-
Bator92
tag
Nekem G15-öm van, de ez a G19 brutális. Állítólag 200 dollár lesz, az is brutális.
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
Nekem a jelenleg forgalmazott G15 sokkal jobban tetszik
-
Psych0
őstag
De randa
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én sztem meg fogok maradni a Microsoft billeknél. Csak pl annak idején volt az Office Keyboard, azt itthon nem lehetett szerezni, lehetetlenség volt. Aztán arról letettem. Néztem már ezeket a Razer-Microsoft bill-eket, de azok meg nagyon drágák.
Hát a Comfort Keyboard se a legjobb, néha olyat csinál, mintha leragadnának a gombok, és több betűt ír, pedig kb 10cm-re van az adó-vevőtől a bill.
Szal ízlések és pofonok, hogy ki mit vesz, én slim-et nem vennék soha
Véleményem szubjektív...
-
Mostly Harmless
tag
ez a billencs instant get.
kell valakinek egy g15?(the cake is a lie)
-
Bahama
aktív tag
5000 DPI. Gratulálok!
Minnél több annál jobb...Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Integra
titán
OMFG
hát mi van itt, forradalom a logiteknél?
normális delete gomb!!!!!úgy tűnik az ms sidewinder egér bejöhetett, hogy a logitek is rákapott a formára
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
twollah
nagyúr
A Logitechnel nincs upgrade lehetoseg G9rol G9xre?
-
Borgi
aktív tag
hi
ez a bill tetszik de vajon tud zöld háttérvilágítást is a gomboknak?
üdv,
BorgiResistance is Futile!!
-
törölt tag
Inkább baxnának ki mostmár végre egy rohadt magyar kiosztású billt.
Amíg angol, addig nem sokakat érdekel... -
Fadam
tag
Nekem a fejhallgató az nagyon bejövős. A bill meg az egér se rossz, de én bőven meg vagyok a mostani Logi wave billel meg a hozzá járó egérrel, csak az a kár hogy mindig beporosodik. Most már csak egy normális egérpadot kellene beszereznem.
Átszámolva a fejhallgató olyan 30000 Ft jön ki kb-ra. Kár az ára miatt. -
szatocs
őstag
Ez a füles nagyon tetszik - Ingyen jó lenne, vagy max 3k - ig, de biztos van vagy 15k
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
törölt tag
Nagyon vad ez a billentyűzet, de inkább a magyar kiosztású diNovo for Notebooks-ot tolnák be az országba, én arra a stílusra vagyok (pontosabban lennék) vevő.
-
AMD Power
titán
Ezek tényleg nagyon babák de horror áron vannak/lesznek.
-
Loco7us
tag
Ezt bill és egér elhasználódást nem nagyon értem (évente veszel?) meg ki az az elvetemült aki kettétöri a bill jét voltam már 1-2 LAN de ott senki se volt ilyen idegbeteg még részegen se . Nekem 1 kb 4 éves Logitech bill em van most a multimédia meg a gyorsbill. eit (winamp, total commander stb.) már annyira megszoktam, hogy haveromnál is elkezdtem nyomogatni a gyorsgombokat meg a legjobb az hogy van a bill. bal oldalán 1 görgő meg, hogy rádiós szóval szerintem 1 drágább bill azért megéri és remélem ez szolgál még legalább 4 évig (1 x volt gariztatva azóta jó) a hozzá adott egeret már lecseréltem mert az elemes volt de a bill. az már szint hozzám nőtt. Egérből meg azért akarok jobbat mert M$ egerem eléggé izzasztó és kipróbáltam haverom razerét hát annak sokkal jobb fogása van azért. Abban viszont igazad van hogy rossz játékosból csak 1 csoda csinálhat jót és semmilyen gamer cucctóól nem lő több hecsátot ez csak 1 jó marketing fogás mondjuk 1x kipróbálnék 1 súlyállítgatós egeret de meg nem venném
G19 jó csak kár, hogy angol ilyenekből amúgy nem is lesz magyar? gondolom nem mert elég szűk a vásárlóréteg amibe én se férek be jelenleg. Meg hát ez az enter is nagyon fura biztos elég sokszor félreütném.
-
rauschie
senior tag
A Logitech cuccok egyre ocsmányabbak.
privát vélemény.....
-
mephi666
nagyúr
force-feedbackes egér... nem is rossz ötlet... meg lehetne vezérelni... pistike sokat wowozik, apuka megnyom 1 gombot a távvezérlőn és az egér úgy odatapad az egérpadra, hogy pajszerral nem lehet lefeszíteni meg fps-ben kap pl bioshockban egy marhanagy pofont, akkor lerántja az egér a székről, hogy csak nyekken... szinte látom magam előtt
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Morden24
nagyúr
Mágneses egérpad kéne, mágneses egérrel. Lehetne állítani a vonzás erősségét, aztán jóéccakát ólompakolgatás.
Megyek, bejegyzem a Morden Gaming Periperials Inc.-et, aztán jönnek az 50K-s maglev egereim
(Különleges szolgáltatás gyanánt a headshot-ot kérésünkre egy házhoz rendelhető munkatársunk homlokoncsapással teszi még valóságosabbá)
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
válasz hackeeeee #39 üzenetére
G15-ön volt szerencsém gépelni, szerintem rettenetes, pedig csak egy nyúlfarknyi CV-t kellett angolra átdobbantanom. Az én pechem, hogy nagyon sokáig csak notim volt, ezért hozzászoktam a röviden járó, puha billentyűkhöz, amire elég rálehelni, ha akarok valamit. Voltak kirohanásaim (pl. Wave), de végül minden alkalommal visszamászom a slim klavikhoz.
Márkanév megfizetése... hát ja. Viszont amikor egy 15K-s wirelessen gépelés közben lehet lag-ot érezni, na az már kicseszés az univerzummal. Szóval ezt nem kéne. Eddigi tapasztalataim alapján a legolcsóbb MS vagy Logi cucc is köröket-karikákat ver a gyakran kétszer drágább óborzalmakra, mint Genius, Trust és haverjaik.
A gamercuccokkal meg az a gond, hogy HC gaming-re biztos jók, de másra annyira nem. Pölö pár hónapja tapogattam egy Reculsát, a nevemet nem tudtam beírni anélkül, hogy bele ne akadjak valami speckó gombba vagy tekerentyűbe
-
mephi666
nagyúr
válasz WonderCSabo #41 üzenetére
"gyúrunk, vazze?"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
WonderCSabo
félisten
Nagyon futurisztikus. Sztem ahhoz már elég kattantnak kell lenni, h. vki az egérbe pakolgasson 4g-os "nehezékeket". Bár biztos számít a profiknál...
-
Devid_81
félisten
Húú de fekete minden
...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sokáig ékezet nélkül írtam, addig nemvolt ezzel baj. De ahogy tanultam gépírni, utána már hozzászoktam teljesen, hogy melyik gomb hol van Mondjuk tény, ha rá lennék kényszerítve, akkor muszáj lenne megszokni
Itt is már inkább a nevet kell megfizetni. Vagyishát, legfőképp a nevet, oké a minőséget is. Ez egyértelmű. Majd most kell G15-öt venni, az olcsóbb lesz
Véleményem szubjektív...
-
luw2win
őstag
Hát nekem az az egér nagyon atomos, a füles az tetszik, meg a bill. is de az ára az nagyon durva
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
CocooN-z
őstag
Megint azaz idióta kicsi ENTER...fene
BRSZK 10.0 - 2025.06.07-09. !!!
-
Morden24
nagyúr
válasz hackeeeee #34 üzenetére
Ez a Saitek kicsit ilyen Kirk kapitány fegyverkonzolja feelinget áraszt
Mondjuk szubjektív vélemény, de a legjobb "all purpose" billentyűk még mindig az MS és a Logitech cuccok. Náluk vanna kegyszerűbbek, csicsásak, akármilyenek igény szerint. Amit én végleg bojkottáltam, az a Genius. Még a 15K-s wirelessük is szar volt, mint a bűn.
Amúgy egyszer, ha valami miatt rá leszel kényszerítve (külföldi tartózkodás, külföldi laptop, elromlik az "í" gomb, akármi), akkor szerintem rá fogsz jönni, hogy semmit nem számít sebességben és kényelemben az altgr-ezgetés, csupán egyetlen új csuklómozdulatot kell megtanulni, megy az is vakon pár alkalom után.
[ Szerkesztve ]
-
oettinger01
őstag
méltóképpen inditja az új évet a cég nekem mind3 cucc abszolút bejön.
[ Szerkesztve ]
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz TazLeacher #32 üzenetére
Meglehet szokni azt, de pl én nem bírnám elviselni, hogy 2 gombot nyomjak 1 betűhöz
Haveromnak volt egy Saitek Cyborg-ja, hát tök szép volt meg csecse meg minden, de valahogy nem volt az igazi... Szal nemtom, nekem inkább az 1szerűbb bill-ek jönnek be
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Naigen, ez a felkeményedés. Ezzel elég sok bajom volt nekem is. De mondjuk a Microsoft Multimedia Keyboard-ja is elég jól bírja, bár már azért ez is "kopog" de még elviselhető. Én is bal hüvelykujjal nyomom, pedig elvileg jobbal kéne Dehát a megszokás ugye
Nekem nagyon fura volt az ergonomikus kiosztás, de megszokható. Utána meg már fura volt a normál kiosztású billel írni. Akarok majd venni vmi normális bill-t, de az még soká lesz.
Véleményem szubjektív...
-
Morden24
nagyúr
válasz hackeeeee #27 üzenetére
Új formát mindig meg kell szokni, de szerintem pár óra, maximum egy nap alatt ez megvalósítható gépelés szempontjából, egyéb használat meg a funkciók számának és elhelyezésének kérdése.
A mostanim előtt egy Logi Wave-et használtam, nem egy rossz cucc, csak vannak gondok. Először is, a multimédiagombok nemhogy nem szépek, de nem is járnak valami pontosan, ha nem pont középen ütöd meg azokat a nagy tepsiket, akkor akadás és recsegés a jutalmad. Space dettó ugyanez, én szinte mindig bal kéz hüvelykujjal nyomom, állandóan ketyegett. Erre rátesz a negatív tapasztalat, miszerint ~4 hónap alatt felkeményedett a billentyűzet kétharmada, ment is vissza gariba, és cseréltem a WED7000-esre. Ez eddig elég jó, bár az érintőgombokat kicsit nehezebben szoktam meg
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz hackeeeee #28 üzenetére
Ezt nézegettem én is, mert nagyon kényelmes volt a csuklómnak és kellemes pötyögni rajta a billentyűkkel, csak nem mertem bevállalni ergonomikus mivolta miatt - a szokás hatalma.
Azóta is keresek valami tisztességes wireless bill-t, hagyományos kiosztással, "puha" leütésű gombokkal, ami csöndes, de valahogy egyik se az igazi. :-\ EZ pl. csöndes is, meg jó is, csak épp zsinóros...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
mephi666
nagyúr
szerintem ha összeadom az életem során elhasznált billentyűk és egerek árát, nem lépem túl a 20ezret... és akkor még sokat is mondtam pedig volt szerintem 1-2tucatnyi... soha nem éreztem égető szükségét az állítható érzékenységű, 20programozható gombos csodáknak elvárásom egy egérrel, hogy legyen normális fogása, minimum 3gombja (görgőt beleértve) plusz normális görgője... az, hogy a hüvelykujjnál is van 1-2gomb, már csak a hab a tortán... nem voltam én se egy hűdenagy profi soha, de haveromat 500ft-os egérrel akármikor elgyepálom fps-ben még 4-5dl töménnyel a fejemben is, hiába van 15ezer forintos razer egere
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem is volt egy Internet Navigator-om, nagyon szerettem. Csak annak idején megszolgálta a korát, és cserélni kellett. A mostani Microsoftom max talán erre cseréném le. Haveromnak ilyen van, nagyon jó, és kényelmes Csak ezt is, a formája miatt meg kell szokni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
Shapord
tag
Most vettem észre hogy már te is belinkelted...Azért kicsit kiegészíteném mert szeritem nem ez a legnagyobb poén az egészben hanem az, hogy minden egyes billentyü egy 48x48 pixeles oled panelt rejt, így aztán olyan képet vetítesz a billentyű felületére amilyet akarsz...(akár mozgóképet is)
Az asztal lába tíz centivel megrövídebbítendő...
-
Morden24
nagyúr
válasz hackeeeee #23 üzenetére
Én Wireless Entertainment 7000-est használok, nem magyar. Az alt+i/alt+j kombót már annyira megszoktam, hogy máshol is, magyar billentyű esetén lazán így tolom
Speckó sokáig idegenkedtem én is az angol kiosztású klaviktól, de utóbb rájöttem, hogy hóttfelesleges.
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
Látom az INS-DEL gombokat sikerült visszarakni végre Logiéknak. Már csak egy normális méretű ENTER-re várok. Az Internet Navigator óta egyetlen tisztességes billentyűzetük nem volt, szvsz.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát a gépírás nálam is előírás Mondjuk az angol kiosztás nem nagyon számít, mert úgyis tudod, hogy melyik gomb hol van. Mondjuk a í-t kicsit nehéz lenne írni, mert általában altgr+vmelyik gomb-al lehet írni, szal az gépírással kicsit nehézkes.
Nekem van jelenleg egy natúr mezei Microsoft Multimedia Keyboard-om, (magyar kiosztású) ezzel tök jó gépírni. Van egy Comfort billem is, vezeték nélküli, azzal mondjuk nekem már nem volt kényelmes a gépírás, hiába comfort.Hát kinek mi tetszik
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Morden24
nagyúr
De jó, hogy nem járok lanpartykra
Bár valszeg ki is röhögnének az MS Laser 8000-esemmel
Teszem hozzá, előzőleg MX revo-m volt, amivel semmit nem csökkent a CSé-tudásom (köhömm, nem valami magas szintű azért, de nem mondanám magam bénának, főleg desert-el) az azt megelőző mx510-eshez képest.
Valahogy nem nagyon hiszek ezekben a "versenyegerekben/billentyűzetekben". Nyilván vannak nagyon szar és nagyon alkalmatlan kategóriák, de a jóátlag szerintem nem sokat emelkedik játékszínvonalban attól, hogy egy MS explorer helyett egy Logi g9-et vagy egy razert nyomnak a kezébe. Szerintem leginkább placebó.Shapord: Nálam a Tactus vinné, ha létezne.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
lanpartikon nálunk fogyóeszköz volt általában a billentyűzet... volt aki cs-ben annyira taktikus volt, hogy ugyanoda állt be mindig és rutinszerűen mindig megkapta a fejlövését, ha arra jártunk... a 10. kör környékén megunta és kettétörte a billentyűjét... azért egy ilyen billért kár lenne, ami itt figyel a képen... meg az egeret sem nyúznám szívesen diabloval egy ilyet vennék inkább, ha a mostani egér döglik... 2-3ezernél többet nem szívesen adnék semmilyenért sem...
-
-
vehement69
senior tag
iszonyatosan gagyi, csicsa, pfejj, ízléstelen, aki ezért kiad enyi pénzt, az megérdemli :S
I am cancer in your bones
-
Gerr'y
senior tag
Ez is jó billentyűzet:
Magad állíthatod be hogy az egyes billentyűgombok milyen funkcióért legyenek felelősek adott programban.
-
Tomi84
aktív tag
az a bill tényleg jól néz ki. De ez már a harmadik G19 nem? Nekem az első szériából volt egy, nagyon szerettem. Szépen/halkan jártak a billentyűk, kényelmes volt, usb hub pedig nagyon hasznos tud lenni.
Monnyuk ahogy látom most csak az LCD-n fejlesztettek, amit én már azon se használtam, de ettől függetlenül jól néz ki. -
Egonyolc
aktív tag
Úgy emlékszem a "szetben" van egy kiegészítő bill is, csak nem remlék már hol láttam
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
Jofi81
őstag
Nagyon tetszik ez a billentyűzet! Kár, hogy soha nem lesz ilyenem...
-
bolvar
senior tag
ja a fülessel kapcsban kb nekem is ilyen érzésem van.az egér gáz a bill szitén.vam még ehez a szethet egy ilyen kis kockáknak való külön egérpad is egy kb 50 billelösszértéke(másik oldalon összeadták) van vagy 110e forint.nah akkor vérpistikének jólesz
samsung töhetetlen bill és a legegyszerűbb logitech egér powaA jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
djsunny
aktív tag
Úh, nagyon beteg ez a billentyű! Tetszik, csak kissé borsos az ára.
-
mephi666
nagyúr
apuka meghekkeli munkahelyről majd pistike gépét és este 20:59-kor megjelenik wow raid közben a 320x240-es kijelzőn a damagemeter helyén és leteremti a kölköt, hogy: "pistike, fene a szádat, tűzzél az agyba, mert ha nem, holnap magammal viszem munkába a billentyűt"
szép cuccok... csak az ilyen füleseknek az a baja, hogy akármilyen jó is, hosszútávon kényelmetlen és idővel megrepedezik és lejön a szivacsról a borítás és elég csúnya lesz
-
TazLeacher
nagyúr
Az egér pontosan ugyan úgy néz ki, mint a sima G9, csak szürke...a bill érdekes, de nekem ez az LCD-s dolog sosem jött be, a fülesben meg nem hsizek. Azt bízzuk inkbább a profikra, ebben a szegmensben a Logi nem túl erős.
-
Ste
addikt
"A Logitech G9x beépített memóriájában öt játékhoz készített beállítást tud eltárolni, emellett 28 grammnyi extra súly segít megtalálni a megfelelő egyensúlyt."
a képen 4x4g és 4x7g súlyt lehet a kis tartókában látni
szerény számításaim szerint ez picivel több mint 28g
hozzávetőlegesen 16g-al -
v.tom
őstag
Nekem is a bill tetszik. Olyan hájtek.
-
hemaka
nagyúr
Ez már tuti, h ennyiért kv-t is főz.
A bill nem rossz, a többi kuka.mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
zabcs80
tag
Jól néz ki a bill, de szerintem azért 35K-t nem ér meg.
-
Morden24
nagyúr
Meglepő módon az egérrel valahogy inkább kiegyeznék, mint a klavival
Amúgy ezekkel a G cuccokkal csak az a baj, hogy játékon kívül nem nagyon jók, pölö hosszabb gépírásra. Tudom, nem is arra valók, szóval nem kritika, csak sajnálom, mert egyébként minőségi cuccok.
-
hackeeeee
Jómunkásember
A bill tetszik, meg őszintén szólva, a füles is
Az egér, az valahogy nem... :\
Véleményem szubjektív...
-
Hulk24
aktív tag
Úh az egér tetszik, na meg a bill. is lehet beújítok!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! POWERCOLOR RED DEVIL RX 6800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Challenger OC RX 7800XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GAINWARD PHANTOM RTX 3080 10GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound Blaster Z
- Nintendo Switch 32+64GB CFW+OFW Tinfoil Hekate okosított újszerű állapotú!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest