Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DraXoN
addikt
Az androidot is mikor kiadták baromi buta rendszer volt.. a firefox os is szépen fejlődik, de még csak "gyerek" ...
Egyébként fejlesztői szempontból szerintem igazán könnyű rá alkalmazást fejleszteni, bár azt még nem tudom, hogy a komolyabb teljesítményt igénylő holmikra milyen lehetőség lesz (a jelenlegi egyetlen hardver.. nos nem egy mai "csirke"), de sok mást jó fejleszteni (emulátorban legalábbis.. én mondjuk eszköz vásárlással megvárom már a nyári-őszi 2 és 4 magos modelleket, akkor fogok komolyabban nekifeküdni) -
törölt tag
Egy normális fényképezőgéppel (jó optika, min. 8 mpx, autófokusz, vaku) készült telefon kéne ezzel az OS-sel. Nagyon érdekel, de amíg ilyen nincs, addig biztos nem veszek.
-
törölt tag
sajnos ez is halott rendszer,kipróbáltam nagyon kezdetleges,mondjuk azt a dual core-s,4.5 colos nem lehet rossz,csak semmi támogatás,meg fejlesztés nem lessz rá.Király lenne pedig az OS
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest