Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Új hozzászólás Aktív témák
-
p5quser
tag
válasz
zelota33 #2898 üzenetére
Üdv!
Én ugyan ArrowOS-en, roottal de ugyanígy jártam. Simple, Google pay, be tudtam regisztrálni a kártyámat, de fizetésnél a terminálnál már nem tudtam használni őket. Hibaüzenet csak a terminalon volt, érvénytelen kártya. Újraraktam global eu-ra, nyitott bootloaderrel, roottal (hidden), úgy meg már nem működtek az appok sem. Visszazárva, újrarakva megy rendesen a fizetés. Szóval gyanítom a nyitott bootloader miat nem tudsz fizetni ezzel a telefonnal. -
zelota33
csendes tag
Sziasztok! Legfrissebb EU ROM, (unlocked bootloader, NO root!) minden banki app hibátlanul megy, tranzaktálni tudok, csak az NFC-s fizetési mód halt be. Van rá megoldás? Rootolni nem szeretném, MAGISK pedig - ha jól tudom - a Banki appokkal akad össze. Eddig REVOLUT-os kártyával fizettem NFC-vel, most fel sem dobja, mint lehetőséget. Esetleg van aki előttem jár a probléma megoldásában? Előre is nagy köszönet a tanácsokért!
-
F.B.I.
veterán
válasz
novoszath #2890 üzenetére
Siker!
A fentebb linkelt DRM progit másold fel TWRP flashelés előtt egy memória kártyára, amit előtte a telefonban megformázol. Majd amikor flement a TWRP, akkor a telefont húzd le és ott egyből installáld a DRM-es zip file-t. Lefut, a TWRP megmarad. Nem kell a twrp file-t sem futattni a TWRP menüből újból, annak telepítse után. Ha bármikor a TWRP indítása után kódot kér, írj be bármit és pipa.
-
F.B.I.
veterán
válasz
koppasz1986 #2895 üzenetére
Köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz
koppasz1986 #2893 üzenetére
Tudsz linkelni egyet, amelyik biztosan bevált?
-
F.B.I.
veterán
Segítsetek kérlek, mit csinálok rosszul TWRP telepítésnél, hogy nem marad meg?
Nyitott bootloader, fastboot rom van rajta (12.5.2).
[Ez alapján csinálom] . Annyi, hogy minimal ADB a program. Felmegy a TWRP, format data stb. mint a videóban. Újraindul recoveryben. Kilépek, rendszerbe bootolok, hogy megnézzem megmarad-e, ugye bejön a lecsupaszított rendszer. Kikapcsolom, redoverybe bootolok, hang fel+power (poco logo, power elenged) és betölt a gyári recovery.Mindegy hányszor fut le a buli. Mit rontok el???
Ez lenne a megoldás (csak holnap tudom kipróbálni ha hazaértem):
Ha Global ROM van a telefonon, mikor a TWRP-t telepíted, még szükséges a következő lépés, egyébként újraindítás után nem marad meg a TWRP.
Fel kell másolni a telefonra a twrp.img fájlt
TWRP menüben - Install - Install Image - Itt betallózod a korábban letöltött twrp.img file-t - Select Recovery partition - Swipe right to Install - Reboot to RECOVERYÚjraindul a telefon és belép a TWRP menüjébe, de ezek után már a telefon újraindítása után is megmarad a TWRP.
-
drr
őstag
válasz
Viktor0610 #2888 üzenetére
Nekem is ugyanez...
-
-
drr
őstag
Sziasztok!
A telefont néma üzemmódban használom. Gondolom a Google Telefon frissítése miatt ha hívást indítok el, kikapcsolja a néma módot és úgy is marad. Mivel okoskarkötő jelez mindent, a hongok fölöslegesnek és ez így rohadtul idegesítő. Tud valaki megoldást?
-
F.B.I.
veterán
válasz
Viktor0610 #2884 üzenetére
Akkor telepítsek egy másik TWRP-t az orange alól?
-
-
F.B.I.
veterán
válasz
Viktor0610 #2882 üzenetére
Akkor így ne próbáljak meg romot feltolni?
És mindegyiknél ez áll fenn?
-
-
Klown
aktív tag
válasz
balazs1022 #2872 üzenetére
Grat!
Nekem bevallom, hogy nem érte meg annyi herce-hurca a root-ért. Nem nyertem vele túl sokat, mivel nincs olyan app, vagy beállítás, amihez jelenleg kellene.
Üdv: Klown
-
F.B.I.
veterán
válasz
balazs1022 #2877 üzenetére
Raktam fel qualcomm drivert de úgysem jó.
-
Klown
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2873 üzenetére
Na bakker, ez azért elég FAIL!
De köszi az infót!
-
F.B.I.
veterán
Help!
Aki már tett fel romot: nem látszik fastboot módban a készülék (minimal adb+fastboot program, Win10 64 pro).
Ha simán bekapcsolva van radugva a gépre adb devices paranccsal látja, szám és device felirat megjelenik.
Azonban fastboot devices parancsra nem listázza ki.Gyári kábel, minden portot próbáltam. Ilyenkor mi a teendő?
-
zelota33
csendes tag
válasz
Gombinyó #2832 üzenetére
Szia, harmadik napja nyúzom ugyanazt a ROM-t, ami Neked van. Sajnos nekem továbbra is vacakol az AA. Visszadobja a telefon hangszórójára a kihangosítást, ha újabb incall érkezik (de csak a "kisebb" hangerőre, nem "kihangosítás módra")
Illetve ma BT-os kinagosításos kapcsolatban - kábeles AA nem is volt képben - véletlenszerűen elvette az autó fejegységről a hangot és a fentiek szerint visszadobta a telóra. Ezek szerint felesleges volt bootloader-t nyitnom és EU ROM-ot flashelni... Semmi nem változott. -
-
balazs1022
őstag
Érdekes amúgy.
Hát ennyit tudok javasolni. Mielőtt valaki földhöz vágná, egy próbát megér.
Klown#2853: Sikerült fölrakni a 12.5.1-et. Nekem is odalett a mappa rendezés. Az Swip up-os search-et sehogy sem tudtam kiiktatni, csak úgy ha vissza álltam a régi alkalmazás listára.
Root-al én is megkínlódtam. Kb a fél napom elment vele. Valahogy jó lett, de nem tudom mi volt a helyes kombináció. De az a lényeg működik és a fizetős app-okba nem zavar bele.Poco X3-as képeimet check-oljátok: [ITT] (a múltkor elrontottam a linket)
-
F.B.I.
veterán
válasz
balazs1022 #2870 üzenetére
Az a vicc, hogy a teszt menüben az érintés hibátlanul működik.
-
Bazsi75
csendes tag
-
zelota33
csendes tag
Második napja "lakom be" az új EU ROM-mal flash-elt POCO-t. Kicsit macerás 159 alkalmazást - beállításaival együtt - újratelepíteni. Eddig flawless victory, de most az EESZT alkalmazásnál megállt a tudomány. Települ, majd a bejelentkezésre kattintva el sem jutok az ügyfélkapus oldalig. Kettőt fordul a folyamatjelző, majd hibaüzenet nélkül megáll. Ez a nyitott bootloader, mint - szerintük - biztonsági kockázat miatt lehet? Jó lenne, ha digitálisan is nálam lehetne az oltási igazolvány... Eddig nem volt gond. Bármi ötlet?
-
F.B.I.
veterán
válasz
Viktor0610 #2860 üzenetére
Volt már gyári alaphelyzetbe állítás is...nem nyert.
-
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Belefutottam, olyanba, hogy a kijelző önálló életet él. Egyszer csak megindul a dolog, akaár netezés, youtube közben, magától elkezd, oldalakat, alkalmazásokat váltani, pár másodpercig, aztán megáll. van úgy, hogy 2 napig nem csinálja, van úgy, hogy napjában 3-4 alkalommal is.
Gyári global, legutolsó rom.
Ez szoftveres bug és esetleg egy custom rom segíthet vagy hardver (kijelző)?Egyébként lassan 1 éve lett cserélve kijelző de mostanában 1 hónapja jött elő az anomália, azt hittem az üvegfólia kavart be, 2 napja leszedtem de sajnos nem.
-
-
novoszath
senior tag
poco launcherben mikent tudom eltuntetni a felso savot ahol a tisztitas, gyorsitas stb ikonok tallhatoak mikor be zarok egy alkalmazast?
-
Klown
aktív tag
válasz
balazs1022 #2845 üzenetére
Szia!
Nem törlődtek az adatok. Egyedül a képernyőn lévő ikonok álltak vissza a gyári alaphelyzetre. Tehát minden más (appok, háttérkép, csengőhang, beállítások, stb.) maradt, viszont az ikonjaim eltűntek, mikor MIUI 12.5-re frissítettem. Szóval egy fél órám ráment mire visszahelyezgettem a képernyőre az ikonokat, de ezt a kis bosszúságot leszámítva nem találkoztam más hibával. Egyedül a 12.5.0 kerülendő, mivel a gyári SMS app állandóan bezáródik. A többi verziónál nem találkoztam komolyabb bug-gal.
A Magisk-et már elengedtem, mivel szélmalom harcank tűnt, s a banki app-om (Raiffeisen) MagiskHide ellenére is ugatott, hogy root-olt a teló. Letöröltem a Magisk-et, azóta nincs fent, de túlságosan nem is hiányzik, cserébe nem ugat érte semmi. De tény, hogy ha már custom ROM-ot teszel fel, akkor már a Magisk telepítése gyorsan megvan, nem kell különösebben sok időt rászánni. Poénnak jó volt, de jelenleg más előnyét nem látom. (GCam-et már korábban feltettem.) Sajnos a root detektálás is egyre komolyabb az appokban, így egyre nehezebb a root-olás...
Igen, a Magisk nekem is Fail-ed írt a check-re, de 3rd party checker OK-t írt. Ez Magisk bug, nem kell törődni vele!
A többire nem tudok válaszolni a root nem megléte végett...
-
zelota33
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #2851 üzenetére
Megjavult!!! Köszi a nyugtatást/bárorítást!
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
zelota33 #2850 üzenetére
Onnan hogy több féle eszközt is érint, pl ma egy ismerősnek én sem tudtam regisztrálni google fiókot a telefonján keresztül, igaz böngészőben nem probáltam, de 2x is azt írta ki hogy nem tud csatlakozni a szerverhez, mint utóbb kiderült akkor nem egyedi hiba okozza a dolgot.
-
zelota33
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2849 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Miből gondolod, hogy kp-i hiba van? Browser-ben gond nélkül be tudok lépni, csak hozzáadni nem tudom a fiókokat, ill. GooglePlay-ben utasít el ugyanazzal a szöveggel belépésnél. Látszólag a szolgáltatás megy, csak az én telómat nem engedi összekötni vele (esetleg vmilyen biztonsági beállítás lehet, ami a nyitott bootloader miatt sikít?) Bocs, h ismét ezzel zavarlak, de eléggé letört a sikertelenség...BTW: az EU ROM alapból nem is tartalmaz gmail alkalmazást? Vagy csak én nem találom...
-
-
zelota33
csendes tag
Sziasztok, hosszas hezitálás után felraktam a legfrissebb eu ROM-ot. Hibátlanul felment, működik és minden OK, csak....egyszerűen nem tudom hozzáadni a már meglévő GMAIL-es fiókjaimat. Usr/psw után (mind jó, nincs typo!) még üdvözöl, ahogy szokta, majd "Hiba! Nem sikerült hozzáadni a fiókot. Próbálja újra." Megtettem, kb 100x. Hiába. Bármelyik korábbi email-címemmel próbálom, ugyanez. Böngészőből gond nélkül belép, de így pl. a GooglePlay-t sem tudom elindítani és az alkalmazások sem települnek újra.
Tudtok segíteni? Előre is hálásan köszönöm az ötleteket! -
szkaroly
senior tag
válasz
balazs1022 #2845 üzenetére
Animációkat levetted 0,5-re? Talán úgy kevésbé fog akadozni.
-
balazs1022
őstag
válasz
martin555 #2758 üzenetére
Szia! Az újraindítás lehet beragadó bekapcsoló gombtól is. Ha véletlen a gomb alját nyomod (telefon apjához eső részt), akkor képes beragadni. Én is azt hittem szoftveres gond. Kellett pár hét mire rájöttem. Amúgy már bejarotodott annyira H semmilyen pozícióban nem ragad be.
-
balazs1022
őstag
Szia Klown!
Én még a legelső "How to"-dal üzemeltem be a telót (..már jó rég volt). Azóta is úgy használtam- EU-s MIUI 12 (12.0.7) van rajta. Azt vettem észre, hogy olyan 500 óra futási idő után eléggé akadoznak az animációk (120 fps ellenére). Ilyenkor csak az újraindítás segít.
Szeretném frissíteni a telót és ahogy öregszem, egyre kevésbé szeretném maagama mélyebben beleásni. Inkább csak simán használni szeretném. Tehát a rom váltással kapcsolatban lenen kérdésem:
1. Törlődni fognak-e az adatok?
2. Találkozott-e már valaki akadozással?
3. Magisk Hide Működik?
4. Magisk nem ír ki hibát ellenőrzéskor? Úgy emlékszem ,hogy az újabb rom-oknál valami mindig Failied volt.
5. Jelenlegi rendszernél a System-ben csak olvasni tudok, írni nem. Úgy tudom ez a Android 10/11 sajátossága. Ezzel kapcsolatban van változás?
6. TV-re való cast nekem sem ment, ahogy másnak sem. Ez már változott a frissítések óta?Köszönöm előre is.
Ha valakit érdekel:
Poco X3-as kamerás képeim itt: https://fototrend.hu/fotok/marka/poco/termek/x3_nfc/index.html (1-6. kép) -
novoszath
senior tag
erdeklodnek hogy mikor bezarom az alkalmazasokat a felso savot ahol tisztitas meg stb ikonok vannak azt hol tudom kikapcsolni hogy ne legyenek ott milyen menupont alatt van a kikapcsolasa?
-
Faby
senior tag
válasz
redingitell #2841 üzenetére
-
redingitell
senior tag
Sziasztok!
Értesítésekkor felkapcsolódik a "zsebámpa". Hol lehet beállítani hogy ne tegye?
Az értesítési fényeknél csak a kis led égőt tudom be, vagy kikapcsolni. -
zelota33
csendes tag
válasz
Gombinyó #2836 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Kérlek nyugtass meg, h a bootloader nyitásra várva (tudom, h sem SD, sem SIM kártyát nem mozdíthatom, különben újraindul a számláló) nem kell attól tartanom, h az idő letelte után, mikor ténylegesen nyitom, majd ujraindítom, a teljeskörű törlés az SD kártyát is magában foglalja? Csak a teló belső memóriáját, ugye?
Előre is köszi a választ! -
Klown
aktív tag
Anno tettem fel egy kis how-to doksit, amit magamnak csináltam. Olyan magamfajta full lámáknak van, akik azt se tudták előtte, hogy mit az a TWRP. Keress rá, szerintem még aktív a link!
Friss EU rom-ot itt találsz:
xiaomi.euNekem is a legfrissebb EU rom van fent (12.5.1) és OrangeFox. Szépen az OTA is működik EU rom + OrangeFox-szal, bár volt egy verzióugrás, amit kézzel kellett leszedni és MIUI-ból betallózni a zip-et, mert a beépített updater nem talált frisebb verziót.
Szerintem ez az új 12.5.1 nagyon jól sikerült. Én még különösebb buggal nem találkoztam, ami az előző verziók esetében nem mindig elmondható. (Ja, de. Egyszer sok-sok hét bekapcsolás után nem akart újraindulni a telefon, befagyott a karikázásba, de hosszan nyomva a kikapcs gombbal sikerült leállítanom és utána simán elindult.) De az biztos, hogy össze nem hasonlítható a gyári retekkel! Az egy szégyen... Amíg nem nyílt a bootloader-em, addig át se költöztem az öreg Note 5-ösömről, mert annyira gáznak éreztem.
-
-
Gombinyó
őstag
válasz
zelota33 #2831 üzenetére
Az AA-s részre igen, pont ezek miatt használhatatlan a gyári MIUI, a hívás utáni telefonon való zene folytatáson kívül a kapcsolatot is sűrűn eldobálja. Ugyanazzal az autóval és kábellel a főzött eu rom stabil, egyszer nem dobta még el a 4-5 óra autóban ülés alatt mióta váltottam rá. A PE is rendben volt egyébként. Aki AA-t akar hasznáni annak muszáj váltania vagy nyelni az ideget.
Van benne MIUI tárcsázó és kontakt alapból. A hívás rögzítés passz. -
zelota33
csendes tag
válasz
Gombinyó #2830 üzenetére
Szia! Írtad, h AndroidAuto nem bugos. Bocs, ha láma a kérdés, de ezek szerint kábellel (infotainment rendszerre tükrözve) is minden flottul működik a kocsiban? Nálam a hanggal xarakodik folyamatosan (eldobja a kihangosítót, ha újabb bejövő hívás van, s ezután csak a teló saját hangszórójáról szól, onnan is halkan. Csak újrakapcsolódás segít...), ezért váltanék eu-ROM-ra. Másik kérdésem: a xiaomi.eu ROM-ban ugye van MIUI tárcsázó/kontakt és gond nélkül megy - nem mikrofonról is! - a hívásrögzítés? Esetleg találkoztál bármi bug-gal működés közben? Előre is köszi a választ!
-
-
Gombinyó
őstag
válasz
Viktor0610 #2826 üzenetére
Tudom, de a többi rommal valamiért mégse fordul elő. PE-en és a xiaomi eu-n alapból nem kell kapcsolni semmit a chromeban.
-
-
Gombinyó
őstag
Pixel Experience után felraktam most kíváncsiságból a xiaomi.eu romot, ez is abszolút jó cucc, ha valakinek bejön a MIUI felület.
Android Auto nem bugos, mint a gyári global vagy eu romon. Chrome se sárgul el, van gyári 64MP kamera, szóval tényleg jó. Reklámoktól és beégetett appoktól mentes, így pl alapértelmezetten lehet rajta használni a youtube vanced-et.
Sebességben kb azt tudja, mint a gyári, a PE-et valamivel gyorsabbnak és röccenés mentesebbnek éreztem, de egyelőre most maradok ennél. -
-
martin555
aktív tag
sziasztok, GOOGLE AR SERVICES automatikusan települ, valahogy ez meggátolható?
-
mdraco
őstag
Valaki használ youtube vanced-t? Egyszer csak vettem észre, hogy nem működőlik, nem tud csatlakoznia a hálózatra.
Miui optimizálást kikapcsoltam, mindent újra raktam, vanced managert stb. De mégsem megy. -
poirot
őstag
Sziasztok!
Az értesítések hang erejét hol tudom beállítani? Már néztem a Beállítások/Hangok-nál, de ott a Média, Csengőhang, Ébresztő van, azokat tudom szabályozni és nem veszem észre, hogy bármelyik hatással volna rá.
Használtam célprogramot is, (Hangerőszabályozó) viszont az meg bezavart az ébresztőórámnál. -
poirot
őstag
Délután raktam fel, a háttérképet nálam is kicserélte, de ez a legkevesebb, viszont van a Digital Clock and Weather programom, amit meg is vásároltam, eddig jó volt, elég sok font volt benne, viszont most csak 2 db azaz két system fontot javasol, különben mindig felrakja az ikonját felső sávban, hogy nem jó font van, meg lebegő sávban is. Remek.
-
Boba11
csendes tag
Sziasztok.
Mindenki felrakta a 12.5-s frissítést? Stabil nem lett lassabb a telefon? Kicsit tartok a teljes rendszer frissítéstől mert a M2-t teljesen tacsra vágta.
Itt nem kell félnem.az ilyentől? Köszönöm.
-
martin555
aktív tag
véletlen fedeztem fel:
BIZTONSÁGI ÜZEMMÓD.
miui-t használok sok éve, de pld. recóba lépéshez mindig előbb nyomom a megfelelő hang gombot, utána a power gombot.
ma viccből utána nyomtam, a bekapcsolás után a hang le gombot, és gyári launcher biztonsági módban lépett be.
rá googlézom majd, de lehet hogy csak nekem újdonság. hasznos lehet, ha valami apptól amúgy fagy a teló.
-
-
Faby
senior tag
válasz
martin555 #2811 üzenetére
Szia, nem nagyon van rá (egyszerű) megoldás.
Crok fórumtárs segítségével annyit sikerült kideríteni, hogy anet.hostname
változót kezeli, írja rosszul valószínűleg a rendszer.
0. Mivel jó eséllyel ROM hiba, meg lehet próbálni lejelenteni, és egyszer majd javítják.
1. Root segítségével át lehet írni (nekem még nincs root, így nem játszik)
2. ROM csere, valami olyanra, ami ezt jól kezeli.Hétvégén próbálgatom a többi környezetemben lévő Xiaomi telót.
-
-
poirot
őstag
Nem tudom volt-e már;
Reklámok, hirdetések kikapcsolása Xiaomi, Poco, Redmi modelleken
[link] -
drr
őstag
Letöltés: [link]
-
Faby
senior tag
Sziasztok, annak mi lehet az oka, hogy hiába állítok be egyedi készüléknevet, pl
Poco X3 Faby
, a közeli eszközökön (Tv, vagy wifis fényképezőgép) mégis a modelnévM2007J20CG
jelenik meg kapcsolódás után.
Mókolatlan gyári rendszer, 12.0.8.0, QJGEUXM, root nincs.Pl jó eséllyel emiatt nem tudtam a saját telómmal az EOS77d-hez kapcsolódni, miután a fiam ugyanilyen telefonja már ott volt a listában, az én ugyanezen a néven lévő telómmal már nem tudtam kapcsolódni. Töröltem, és máris működött az enyémmel, ugyanazon a néven.
Röviden, hogy lehetne ezt root nélkül megoldani, hogy a készüléknév jelenjen meg, ne a model?
-
Fruityloops
tag
Nem tudom engedi e a topic gazda, de ide is megírom rövid kis véleményem gondolataim a telefonról, amit pár napja vettem. (Ha úgy gondolják, hogy elég a másik topikba is, megértem ha törlik, de itt is x3 nfc rum van gondoltam itt is olvassák már amit összegyűjtöttem róla).
1. Kamera a képek készítése után kicsit sokat gondolkozik, mire bal oldalt megjelenik a menüben az elkészített kép, utoljára a snapi 665-ös ultralassú redmi note 8-am gondolkodott ilyen lassan, a redmi note 9 pro amit most adtam el, pik pak megcsinálta és kirakta balra.
2. Az elkészített képet mikor a kép készítése után megakarod nézni, fogja, és vár, igazít rajta finomít kicsit, mint egy animáció úgy jelenik meg az első kép amit csináltál, formálja vagy nem tudom mire a véglegeset megjeleníti, ez kb. 1 másodperc, amikor a képre mész készítés után, még homályos először, aztán igazit...érdekes.
3. A fényképek minősége terén valahogy nincs az a "kiégés" amit fentebb írtam..mint a note 9 pro-nál, hogy gyönyörű tűéles sárgás zöldes napfényes nagyon egy fa mondjuk, ha rásüt a nap, itt standard normál színeket jelenít meg, kicsit óvatosabb, mint a note 9 pro. Mivel más a szenzor bennem gondolom azért, nem feltétlen rosszabb, csak nem annyira pompázik a fénykép, úszik a fényben vagy csillivilli, de nem rossz.
4. Aksi másfél napot megy el kb. 120 hz-en, feltöltött állapotban néztem lemerülésig, 60 hz-en is megnéztem, és kéne különbségnek lenni, de nincs, az is másfél napot ment el. Azaz ez teljesen megfelelő szerintem.
5. Beszédnél ha lent van a fülem nem hallod a másikat, ha túl van fent a hangszórón akkor szintén nem hallasz semmit, nehéz eltalálni, hogy pont középen legyen a fülednél a felső hangszóró, de a minősége viszont tiszta.
6. Jack aljzat kimeneten hangosabb mint a note 9 pro, és tisztább is picit, ugyanolyan mély magas hang beállítással és régióval néztem mindkettőt még mielőtt eladtam a note 9 pro-t, és ez hangosabb, úgyhogy ez jó pont.
7. Értesítési led is jobban erősebben látszik, mint a note 9 pro-n, azon halványabb volt.
8. Amúgy tetszik a telefon, vettem egy jó kis kék tpu szilikontokot rá, szeretem a telefont.
Ennyi röviden. -
szkaroly
senior tag
Sok hivatalos forrásnál a x3 nfc már nem elérhető, x3 pro-t árulják már inkább. Az most gyári garival 85 rugó környékén van normális boltban.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
koppasz1986 #2800 üzenetére
Köszi a tippet, de sajnos nem segített
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es panel, vadi új chipset és sokrétű kameraszett 100 ezer forint alatt – csak az 5G hiányzik az ár/érték trónhoz.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ózongenerátor a háztartásban
- Futás, futópályák
- Megjelent a OnePlus 13T
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen notebookot vegyek?
- Fűnyíró topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- További aktív témák...
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest