- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
Egyetértek, valahol ez lenne a normális. Régen nehézségi fokozat nélkül is nehezek voltak a játékok, most meg azzal szúrják ki a szemem, hogy miután 100 órát sétagaloppoztam és megismertem a játékot, majd kezdjek neki a csilli-villi hősömmel újra teknőcöt írtani a következő nehézségi szinten. Na ne...
Értem én a játéktechnikai megfontolásokat emögött, értem én az üzleti modellt is emögött, de attól még egyszer fogok leülni elé, majdnem biztos, hogy egyetlen karakterrel. Ebből kellene minél többet kihozni.
Persze ezt nagyjából kompenzálni fogja, hogy casual playerként szívni fogok kicsit jobban, mint az átlag, mert nem lesz a fejemben, hogy mi mikor optimális. Ha tetszik a chain lightning, akkor azzal fogok írtani és nem level 30 kacsapuki villámmal, mert az +5 sebzés, ha paladin reklámpáncél is van nálam...
-
tdd587
őstag
Azért a Sacred 1-ben (silver fokozatban) így is rendszeresen előfordult velem, hogy elnéztem olyan helyekre, ahová nem kellett volna mennem még/egyáltalán és ha izmosabb környékre tévedtem, akkor a sima banditák is elég nagyot ütöttek. Lehetett is így jól fejlődni. A hátulütője persze az ilyen kiruccanásoknak, hogy a csapásba visszatérve a túl erős karaktert nem fogja meg egy darabig senki - és az egy ütéses ellenfelek nem túl szórakoztatók már felnőtt fejjel.
Kellene a silver fokozat a D3-ba is, ha lehetne szavazni én egyet leadnék rá. De nem lehet.
-
Ilsyde
őstag
Normalon kezdesz, ha végigvitted akkor mehetsz a kovetkezo nehézségi szintre, ha az megvan akkor a harmadikra, ha azt is kijátszottad akkor nightmare-re. Diablo 2-hoz hasonló rendszer.
A normal eleje tutorialként mukodik a gyors haladás érdekében és hogy hozzászokj a játékmechanikához anélkul hogy állandóan meghalnál. A bétában csak ez a rész érheto el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Már a béta indulása óta aggódnak a játékosok a kevés kihívást jelentő játékmenet kapcsán. A Blizzard azonban megnyugtat: a végleges játék nem ilyen elnéző.
- Politika
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest