Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
turbulencia8 #35311 üzenetére
Én Symbianról váltottam BB-re, most majdnem átmentem Lumiára, de inkább maradok a BB-nél. Túl jó a Z30 ahhoz, hogy letegyem. Egy ideig szemeztem a Jollával is, de sajnos az a kezdeményezés is elhalt elég hamar.
-
KSparrow
őstag
Arra mi lehet a megoldás, hogy ha netezek a telefonon, közben zenét hallgatva ( mind a kettő a gyári app), akkor a hangerő véletlenszerűen leugrik nullára? Nem is feltétlenül kell hozzá a net, vagy a füles, ha ki van hangosítva, akkor is csinálja. Rettenetesen idegesítő, hogy amikor hallgatni akarom a zenét, elhallgat, de megy igazából. Z30, legfrissebb sw.
+1: hogy tudok saját hangszínt hangolni? -
KSparrow
őstag
válasz
sz.balazs.95 #33158 üzenetére
Kocsiban a passzív-aktív hűtés az az, ha kitartod az ablakon, majd leviszi a hőmérsékletet a huzat!
-
KSparrow
őstag
Srácok! Feltettem PowerAMP-ot Z30-ra, de nem lát egy zenét sem, és nem látja a 'music' mappát. A program a rossz,A bb teszi elérhetetlenné a mappát, vagy mi lehet?
(#33150) Pavlo: reméljük.
-
KSparrow
őstag
válasz
ddsteel #33134 üzenetére
Nekem is 10.3.1.1779 van, egész megszoktam az "egy rezgés felvételkor"-t. Meg csengés előtt is rezgett egyet, tök jó volt. Most a Z30 a frászt hozza rám: abban nincs ilyen gond, és a két hangszóróval olyan betyár hangosan csörög, kiugrok a bőrömből.
viszont két napja kereste frissítést a telefonon, és nem adott ki újabbat, mint a fent említett verzió (stl-100-2). -
KSparrow
őstag
válasz
sz.balazs.95 #33114 üzenetére
Nekem a legelső BlackBerry z10-em fehér stl-100-2 volt. Céges. Lehet kapni, de szerintem a szín a legkevesebb. A fehér is gyönyörű, nekem a fekete is szuper volt.
-
KSparrow
őstag
válasz
l.sebestyen #33084 üzenetére
Ja, köszi, beléptem Z10-esen Outlook-kal, majd Z30-on Outlook, két Gmail és facebook, szóval elvileg a névjegyek megvannak. A naptár egyelőre nem akar... na mindegy, nem olyan tragédia, azt átírogatom.
-
KSparrow
őstag
válasz
sz.balazs.95 #33082 üzenetére
Köszi, akkor csinálok egy outlookot - azaz szinkronizálom a wp-ssel.
Naptárat is szinkronizálja? -
KSparrow
őstag
Sziasztok!
ha minden jól megy, akkor ma hozzám kerül a Z10-est váltó Z30.
A kérdésem a következő lenne:
van egyszerű módja az átköltözésnek? A Gmail-jeimmel valahogy nem akar úgy szinkronizálni, mint szeretném, azaz chrome-ból gépen nem látom a névjegyeim nagy részét.
van esetleg valami app, amivel át tudom menteni a neveket, stb? Nokián volt ilyen másoló app, ilyesmire gondolok, hogy a két telefon megoldja BT-n a költözést. (vagy a Link esetleg?)
mit javasoltok? -
KSparrow
őstag
válasz
akosxyz #32826 üzenetére
1 óra aktív wlan (reggelente nekem megvan, köszönöm, 9gag) simán leeszik 20+%-ot. amúgy Wlan-on elmegy készenlétben 1,5 napot, de ha kell neki a mobilnet (nem kapcsogatom le a wlan-t soha, de a fényerő nagyon lent van mindig és a helymeghatározás is ki van kapcsolva) akkor egy nap kb. Sőt, tegnap már 1 óra felé 30%-on volt, ami necces, de általában este 6-ra megy le ennyire.
Melegedés nekem csak akkor van, ha netezek, vagy telefonálok (sokat), de az STL-100-1es nekem is melegedett jobban anno.
Az enyém egyébként most volt 1 éves, és nagyon szeretem. -
KSparrow
őstag
Sziasztok! A Z10-esem (LTE) eddig jól ment, illetve most is egész jól megy, de.
Patnero-s garanciája volt, most járt le 15-én. Nem tudom, ennek lehet-e valami köze hozzá, de a tünet a következő:
Alternatív telefonak kerestem egy Luiát, először 535-öst, most 920-ast vettem. Mikor visszateszem a kártyámat a Z10-be, akkor nem akarja érzékelni. Azt mondja, hogy csak segélyhívás lehetséges, mert nincs bent SIM. (pedig jól van bent, és elvileg a lábak is épek, nem volt piszkálva soha, vigyáztam rá). Most jól megy, de félek, hogy legközelebb végleg nem látja- most is csak 3. indításra sikerült. (Telenor kártya van benne, Régebbi és újabb Nokiával is rossz volt, a BB-vel jól ment eddig).
Mi lehet a baj? -
KSparrow
őstag
Új sw: rezgés bug. Mellett nem tudom, valakinek elojott-e, hogy sms-nél megírja az üzenetet, és mikor elkuldi, akkor nincsenek ékezetek. Nekem most ezt kezdte el, és nagyon zavaró.
-
KSparrow
őstag
elég fura a 10.3.1. Oké, tetszik, jó, meg minden,. de feljebb tették a felvevő csúszkát, amikor csörög, ez annyira nem tetszik.
Másik, hogy amikor felveszem, akkor még egyet rezeg a fülembe, utána kapcsol csak.
Ja, és sokkal halkabban csörög, mint régen. Más is tapasztalt ilyet? -
KSparrow
őstag
-
KSparrow
őstag
válasz
talamasca #30635 üzenetére
szerintem ideális. Én legalábbis eddig (10.2-vel) meg voltam elégedve. A 10.3.1-et most állítgatom be, de tetszik.
nekem 4G-n eddig egy napot ment, zenére nem használtam, (arra van másik telefon) de ha csak egy telefonom lenne, a BB elég lenne.
Most néztem, az új rendszeren be lehet állítani milyen app jelzésére milyen színben villogjon a led -
KSparrow
őstag
válasz
KSparrow #30601 üzenetére
Feltettem, Leak nélkül fura. Meg lassú volt nagyon. Most csinálok egy Wipe-ot.
Két kérdésem van: elvileg szinkronizál a google fiókommal, de gyanúsan kevés névjegy volt ott, amikor megnéztem.
A kérdésem az, hogy ha beállítom a google fiókom, akkor visszajönnek-e a névjegyek?
Illetve ha nem, akkor visszatehetem-e nyugodtan a 10.2 alatti link-kel készült biztonsági mentést? -
KSparrow
őstag
Na végre jön nekem is a hivatalos 10.3.1.1565
-
KSparrow
őstag
válasz
ferke72 #29868 üzenetére
Közben megoldódott. nem tudom, mi volt a ludas, de egy normális töltőről ment. utána pedig egy Nokia külső akku felküldte 60%-ra. De nem tudom, mi lehetett vele. A csatlakozó jó, nem törtem ki, vigyázok rá, szeretem a telefont nagyon.
Mindenesetre most jó, de azért jól rámijesztett.Ha már baj volt vele, ezt is megkérdezem: Mostanában azt csinálta, hogy csináltam vele egy képet, és utána nem volt a galériában, csak kb 5 perc múlva. Valakinek volt ilyen gondja? Mikor jön már a hivatalos 10.3.1?
-
KSparrow
őstag
Sos!
Nem akár tölteni a bb!
Semmi baja nem volt, most 15%, két toltore dugva is csak villog hogy tölt, nem tölt, tölt, nem tölt.
Akku ki-be volt, vele együtt restart is. Sw legfrissebb hivatalos, nem leak, 1.2.3062. Stl100-2. -
KSparrow
őstag
válasz
korpicschess #28707 üzenetére
Nekem. Otg nem hiányzik, a 808 tudja, de nem kell, mert van nálam laptop.
A Facebook nekem meg tök jól megy, én szeretem. -
KSparrow
őstag
Szia! Nekem stl 100-2 volt egyszer ilyen, a fehér, ami céges volt. Nem 5 meg 13, csak egy óra kellett neki, de utána ment. Ha nem megy az akku nélkül tartás után, nem tudom, mi lehet a baj. Nekem szerencsére tökéletes a sajátom. De a többiek biztos tudnak okosabbat mondani.
-
KSparrow
őstag
-
KSparrow
őstag
válasz
lezerpiramis #28216 üzenetére
még nem próbáltam, igazából nem is tudtam, merre fogjak hozzá, már az nagy szó, hogy ma feltettem egy .bar appot a Z10-re
Érdekelne, csak valahogy nem tudom, hol kezdjek neki
A 8220 nagyon roncs, mondjuk működik -
KSparrow
őstag
válasz
lezerpiramis #28214 üzenetére
7100V meg 8707V tetszik, nekem ezek vannak:
7290
8100 Pearl (Red)
8100 Pearl (Black)
8220 Pearl Flip
8310 Curve (white)
8310 Curve (silver)
8700g --gyönyörű állapotban
8800 PROTO
8800
9000 Bold --vadiúj
9360 Curve
9500 Storm -- vadiúj, dobozos
9700 Bold
Z10 STL 100-2A Proto-ba kéne valahogy életet lehelni, mert vettem bele akkut, de csak addig jut, hogy fehér képen "kiír egy hibaüzenetet", amit nem értek.
-
-
KSparrow
őstag
válasz
kekkola #28158 üzenetére
Ahaa! BB-t csak használok, Nokiát szoftvereztem már. de BB-t soha. Nagyon mozgat a 10.3.1, de egyedül nem merem feltenni csak úgy, nem tudom, hogy ha csinálok a Link-kel mentést, akkor azt felismeri-e, és ha visszatenném a mostanit (amit szintén nem tudom, hogy lehetne) akkor meglenne-e minden.
-
KSparrow
őstag
válasz
l.sebestyen #26389 üzenetére
-
KSparrow
őstag
Használ valaki innen twittert? Nekem nagyon Eszi az akkut, amióta feltettem, kb egy óra alatt lemerült. 40%-rol.
-
KSparrow
őstag
Sziasztok! Valakinek fent van a bkk futár app? kipróbálnám, de csak google play-en találtam meg.
-
KSparrow
őstag
válasz
zolee-coul #24603 üzenetére
Szia! A Viber kicsit nehézkesebb, de megy. A Facebook szerintem szuper, a Gmail hibátlanul megy. Nekem van aktív tokom, de nem használtam, az s-line jobban bevált.
Más. Szeretem húzni néha az akkut, meddig bírom lemeríteni. Azaz hány %-nál kapcsolna ki. csak mert itt páran írtátok, hogy kikapcsolgat.
Nekem most ez a rekord, tegnap este. -
KSparrow
őstag
válasz
Polarstar #22428 üzenetére
Komplett takarítást kapott, ez nem lehet gond. Szerintem vagy komolyabb, vagy csak sw. De abból lehet nem a végleges volt rajta, az is megölheti.. Nokiának van ilyenje, nem tudom, itt mi a helyzet.. majd megprobalom.
Lezerpiramis: nekem egy menü elég lenne, hogy nyomogassam. Amúgy tetszik, nemrég elkezdtem gyűjteni a BlackBerryket, van már két 8100, (fekete és piros), 9000, 9500, 8310, 8700, 8220 lelakott állapotban, meg a z10. A 9000 Bold meg a 9500 storm vadiúj.
-
KSparrow
őstag
Sziasztok! Van valami hír Z10 10.3-as frissítésről?
A másik: Szereztem ma egy BlackBerry 8800 telefont, de bármilyen feltöltött akkut teszek bele, csak annyira indul el, hogy egy áthúzott akkut mutat. Mi lehet a baj, mit lehet vele kezdeni? Az akku alatt "Property of Research In Motion" felirat van, meg az IMEI is egyértelművé teszi, hogy Proto a készülék, ergo nem lehetetlen, hogy nem jó a telefon, de ettől függetlenül szeretném életre kelteni, megpróbálni lehet -
KSparrow
őstag
válasz
tezsparker13 #20228 üzenetére
Ha nem gond, hogy kell hozzá mobilnet, és tudsz megbízhatóan egy nyelvet, akkor jó a google translate szerintem. Én német kéttanba jártam, megvan a felsőfok, de 2 éve nem használtam. Most újra elővettem, feleleveníteni a szavakat tökéletes, csak ugye itt fontos, hogy ráérezzen az ember, hogy jó-e az a kifejezés az adott helyzetben. Külön appot nem tudok, de ha valaki tud jobbat, szóljon (nekem jöhet angol meg orosz is
)
-
KSparrow
őstag
válasz
Blackmirror #20194 üzenetére
A melegedést részben tudom alátámasztani. Mikor a fehér cégest próbáltam ki, mint első Z10, akkor az melegedett, pedig kettes volt. Monsjuk ott húztam is a mobilnetet, hiszen céges
Az 1-es fekete saját, az is melegedett, pedig azt kíméltem már. A mostani, saját fekete 2-es nem melegedik, vagy csak minimálisan. Napon viszont nem jó hagyni, kicsit se, mert az melegíti -
KSparrow
őstag
Én amióta írjátok, hogy van frissírés, keresem, de nincs nekem, nem jött le. (beállítások, frissítések) most a 10.2.1.2941 van fent. (független, 2-es)
Akkuidő-tesztelés is volt ma, ugyanis délutánra (különösebb használaton és egy fél perces viber-híváson kívül semmi) lement nagyon. 9% volt, mikor töltőre tettem. de ki nem kapcsolt. -
KSparrow
őstag
Egy srác kezében ma kiszúrtam egy Z10-est a Kökiben, kb egy órája
-
-
KSparrow
őstag
ú, srácok, nagyon jót találtam a Z10-zel
Eddig mindig USB-n kötöttem össze a géppel, ma meg, mikor lehúztam, ott maradt a Z drive, és el is értem a file-okat. Wlan-on kereszül, vezeték nélkül szinkronizál a LINK-kel! Á, ez nagyon király, jó, hogy másfél hónap után feltűnik
-
KSparrow
őstag
válasz
dani3l #19668 üzenetére
nekem az elején vannak, amit használok, a második lapon amit nem
Azok is mappákban. sms, e-mail, net, facebook, zene: ezek kellenek, ebből 3-at szinte csak HUB-ból, netre ott a gyári böngésző, zenére meg a winamp. GPS nem kell, ha meg mégis, hamarosan megint lesz 808. (Most is van, csak nem hordom, amíg nincs meg a SIM-em. Addig meg jó a BB 8100.) Akkor meg marad a kommunikációra a Z10, ennyi elég egy lapon.
-
KSparrow
őstag
válasz
Atlantisz48 #19626 üzenetére
Nem gorilla glass van rajta, de nem karcolódik. Jó cucc, tényleg gyors, stabil. Nekem csak az akku a bajos, mert csak 1 nap. De amúgy király.
-
KSparrow
őstag
válasz
Pitypangom #19602 üzenetére
Akkor passz. Nekem megoldotta a gondot.
-
KSparrow
őstag
válasz
Pitypangom #19598 üzenetére
Ilyen nekem is volt, amikor elsőnek kipróbáltam egy fehér kettest, az is csinálta, (egyszer 45 percet bénáztam vele) majd az egyes sajátom is (amit a 45 perc bénázás ellenére is megvettem). Egy tippem van: A kártya kéri a PIN-t. Mikor kikapcsoltam ezt, és utána indítottam: elsőre ment- és megy azóta is. Nem tudom miért, de nekem se indult PIN-nel, ilyenkor kikapcsol, újraindít, és vagy jó-vagy nem. Vegyétek le a PIN-t és pöccre menni fog!
-
KSparrow
őstag
válasz
smrJoe #19589 üzenetére
nekem gépen is winamp van, szeretem
Nekem kell az equalizer, 808-ra is szedtem le widgetet, nem tudok nélküle lenni. Kell egyszerűen a zene, és szeretem, ha sok a basszus. én úgy szoktam, hogy a mély meg a magas 2 a szélén fent, a többi lent, esetleg a széleit lejjebb, de a közepe teljesen lent, ilyen kád-formára. Szerintem metálhoz ez a legjobb -
KSparrow
őstag
-
KSparrow
őstag
Na megkezdtem a BlackBerry gyűjtèst, már van egy 8110, meg egy 9000 Bold a z10 mellett. A boldba kell egy új akku majd, a mostani halott, a Pearl meg még Rogers függő, de szép és bordó, a kódot meg várom. Nagyon fain a Pearl, nagyon szép.
-
KSparrow
őstag
válasz
pranksta #19521 üzenetére
Igen. Nem nagyon vetem észre semmilyen különbséget igazából. A zene és netezés meríti, ez tény, sajnos. Pedig pont belaktam a winampot az új TDK fülessel
Na mindegy, majd lesz megint 808, csak kell egy új SIM. Amúgy akkura ez a Battery Doctor battery booster tényleg jó, a próbaverzió is megdobja rendesen: tegnap 10-kor lefuttattam egyszer (2X ajánlott) és este 50%-on volt! Tegnapelőtt meg nem volt fent (oké, elmentem a városba, szóval nem wlan volt, hanem mobilnet, na meg zenét halgattam, de akkor is a du 3-kor 27% az kicsit durva. A progival joban bírja, ilyen használattal minimum egy 20-assal több lett volna, állíom.
Szóval talán ami kis áltozás, hogy nem annyira meleg mobilnettel. De ez is fel tud melegedni. -
KSparrow
őstag
Hm. Beállítások, értesítések, most ott nem találom. pedig tuti kell legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A BlackBerry legújabb készülékén debütál a kor igényeinek megfelelő BlackBerry 10 operációs rendszer, mely ütősre sikerült.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest